gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μπροκολακι οοοο τι γλυκουλι!!! edit:αααα τουφα
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι, όταν ξεράσει το μισό στο χαλί και πατήσει το άλλο μισό όπως σκάβει την άμμο να σε δω.
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι, όταν ξεράσει το μισό στο χαλί και πατήσει το άλλο μισό όπως σκάβει την άμμο να σε δω. Μεχρι μια ηλικια, και εγω το ιδιο θα εκανα αν ετρωγα μπροκολο. Μετα εγινα αντρα
athlios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι, όταν ξεράσει το μισό στο χαλί και πατήσει το άλλο μισό όπως σκάβει την άμμο να σε δω. Τι ωρα.
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 σαν αθηναίος κάνεις, τσιλ. στείλε μέχρι τις 5 να ξέρω απλώς.
athlios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 σαν αθηναίος κάνεις, τσιλ. στείλε μέχρι τις 5 να ξέρω απλώς. 5 το πρωι; 5 σημερα 5αυριο;
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 τσιμπα Μα πόοοοοοοσο τέλειο και γλυκούλι... Δε ξερω αν θα το έτρωγα ή απλα θα το χάζευα!
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μα πόοοοοοοσο τέλειο και γλυκούλι... Δε ξερω αν θα το έτρωγα ή απλα θα το χάζευα! Αυτη εχει πολλα τετοια video ρυζι με κετσαπ. Απο τους χειροτερους συνδιασμους για μενα 1
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 5 το πρωι; 5 σημερα 5αυριο; Τι αγχνώνεσαι ρε μλκ ναούμ σαν αθηναίος κάνεις. 5 σκέτο.
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τόξο σόρρυ μαν, αλλά αν αυτό είναι "ξεγυρισμένο γλωσσόφιλο" για σένα, δεν πρέπει να 'σαι και καμιά πυρκαγιά στο στοματικό ε. Μη χέσω που θα πιάσεις στο στόμα σου τις ικανότητες μου.Αλλά είδες ο Τόξος πάλι σας έκανε να το δείτε κ να ασχοληθήτε
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αυτη εχει πολλα τετοια video ρυζι με κετσαπ. Απο τους χειροτερους συνδιασμους για μενα να πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει ρυζι με κετσαπ αλλά νομιζω καλα θα μου καθονταν. Το πουλακι δε θα το εκανα.Το αρκουδακι με τη κουβερτουλα μ'αρεσε και ευκολα γινετε! Για μάτια κλπ μπορει να μπει και κατι άλλο απο αυτο το μαυρο (κινέζικο??) συστατικό..
athlios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τι αγχνώνεσαι ρε μλκ ναούμ σαν αθηναίος κάνεις. 5 σκέτο. Δε ξερω τελευταια δεν ειμαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις