Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές σαπουνόπερες προβάλει εδώ και 3 μέρες καθημερινά το νέο intro της στο οποίο παίζει μια hot λεσβιακή σκηνή στη κρεβατοκάμαρα κ ένα ξεγυρισμένο γλωσσόφιλο μεταξύ ενός ζευγαριού ανδρών.Η σαπουνόπερα προβάλεται από κανάλι εθνικής εμβέλειας κ παίζει 6 μμ τοπική ώρα. Φαντάζεστε ΕΣΡ στο ελλάντα τι πρόστιμα θα έριχνε?Τη Λουκά?Τους παπάδες στα παράθυρα?Λολ.Πάντως νομίζω είναι η μοναδική καθημερινή mainstream σαπουνόπερα στο κόσμο που έχει στο intro λεσβιακά κ γκέι φιλιά. http://www.youtube.com/watch?v=WeBr2M1-kS8
gang Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αντίαισθητικό για την πλειοψηφία των τηλεθεατών... Άντε καλημέρα
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αντίαισθητικό για την πλειοψηφία των τηλεθεατών... Γιατί τους ρώτησες όλους κ βγαλες πόρισμα. Speak for urself m8.Μια χαρά έχει κ τα γκομενάκια να κάνουν παιχνιδάκια κ τους παιδαράδες να γλωσσοφιλιάζοντε.Τζέτ είναι,μην ακούω κουλά. Περιμένουμε την Μέρκελ να τοποθετηθεί.
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 H αισθητική έτσι κι αλλιώς είναι αποτέλεσμα συνήθειας, αλλιώς το 80% των ανθρώπων θα είχαν αυτοκτονήσει μπροστά στον καθρέπτη. Κατά την Αναγέννηση προμπαμπλυ. Βέβαια οι γκαιη θα είχαν επιβιώσει. 5
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Διότι ως γνωστό όλοι οι γκέι έχουν την αισθητική του Έλτον.Sure, bitches sure
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δεν είναι θεούλης; Περιστερόπουλος ναούμ. Μορφή. Μέρες, Βάηπερ.
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 H αισθητική έτσι κι αλλιώς είναι αποτέλεσμα συνήθειας, αλλιώς το 80% των ανθρώπων θα είχαν αυτοκτονήσει μπροστά στον καθρέπτη. Κατά την Αναγέννηση προμπαμπλυ. Βέβαια οι γκαιη θα είχαν επιβιώσει. ας καθαρισει το gene pool Δεν είναι θεούλης; Περιστερόπουλος ναούμ. Μορφή. Μέρες, Βάηπερ. Ειναι και γειτονας μου δηλαδη
pappous_soulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές σαπουνόπερες προβάλει εδώ και 3 μέρες καθημερινά το νέο intro της στο οποίο παίζει μια hot λεσβιακή σκηνή στη κρεβατοκάμαραΔιέκρινα τα πόδια της μιας. Νομίζω χρειάζεται περισσότερο exposure και blur.
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ειναι και γειτονας μου δηλαδη σοβαρά; Αν τον δεις, ζήτα του ένα αυτόγραφο για μένα πληζ.
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δεν είναι θεούλης; Περιστερόπουλος ναούμ. Μορφή. Μέρες, Βάηπερ. ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΗ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΝΓΚΑ 1
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές σαπουνόπερες προβάλει εδώ και 3 μέρες καθημερινά το νέο intro της στο οποίο παίζει μια hot λεσβιακή σκηνή στη κρεβατοκάμαρα κ ένα ξεγυρισμένο γλωσσόφιλο μεταξύ ενός ζευγαριού ανδρών.Η σαπουνόπερα προβάλεται από κανάλι εθνικής εμβέλειας κ παίζει 6 μμ τοπική ώρα. Φαντάζεστε ΕΣΡ στο ελλάντα τι πρόστιμα θα έριχνε?Τη Λουκά?Τους παπάδες στα παράθυρα?Λολ.Πάντως νομίζω είναι η μοναδική καθημερινή mainstream σαπουνόπερα στο κόσμο που έχει στο intro λεσβιακά κ γκέι φιλιά. www.youtube.com/watch?v=WeBr2M1-kS8 δεν παει να βαζανε και gay κουνελια τι μας νοιαζει.. καλημερες!!
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Λές; Έχω κάνει όλα τα εμβόλια πάντως. Ναι αλλά πόσα από αυτά ήταν σε υπόθετα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις