cthulhucarbide Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Είναι μια "φίλη" μου με την οποία λέμε καμιά μικρή κουβέντα που και που, έχουμε βγει και 2-3 φορές έξω μέσα σε παρέα αλλά την ρωτάω κάτι σήμερα στο φμπ και δεν απάντησε, προκλητικά. Αδιαφορία. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και με έχει εκνευρίσει. Να την σβήσω την πόρνη ή να την αφήσω; απαξιωτικά σχόλια δεν θα εκτιμηθούν 1
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 1/3 Άλλοι 2 ψήφοι χρειάζονται και έφυγε. Να βοηθήσω, έριξε Αλέκα στις τελευταίες
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Έλα τώρα όχι τέτοια Ένα σβήσιμο ας γίνει σωστά. Να ήταν από διπλοπρόφιλο τουλάχιστον να κρατάγαμε τους τύπους. 1/3 περιμένω
status Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 1/3 Άλλοι 2 ψήφοι χρειάζονται και έφυγε. Να βοηθήσω, έριξε Αλέκα στις τελευταίες Πήδα την, κάτσει δεν κάτσει.;ρ
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Το ότι έριξε Αλέκα γιατί το είπες; Θα την λυπηθούν τώρα, κανένας δεν θα ψηφίσει.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πήδα την, κάτσει δεν κάτσει.;ρ Άμα σου πω ότι κατά γενική ομολογία είναι καραφάκαμπολ αλλά δεν μου κάνει κλικ; Το ότι έριξε Αλέκα γιατί το είπες; Θα την λυπηθούν τώρα, κανένας δεν θα ψηφίσει. Δεναι για λύπηση αυτή... Είναι μπιτς
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Άμα σου πω ότι κατά γενική ομολογία είναι καραφάκαμπολ αλλά δεν μου κάνει κλικ; σβήστο αυτό μη σου βγάλουν κάνα όνομα ναούμ... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 2/3 σβήστο αυτό μη σου βγάλουν κάνα όνομα ναούμ... Δεναι λόγω φυσικής ομορφιάς, φοράει κάτι σούπερ μίνι...
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αυξάνω τον παρονομαστή κατά 1 και τα 4 άτομα που θα με βοηθήσουν θα πάρουν ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ φωτό με μινι. 2/4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις