mary Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιι καλέ πως χοροπηδάν έτσι αυτά; Καβαλάν ανετα ενα παιδάκι! εχω λιωσει, αλλα δεν επρεπε να το πας στην αστυνομία ρε τοξο? ποιό ρε Άθλιε, το μωρό; Ή το ποντίκι; Το audi. :lol: :lol: :lol: Λατρευω την επικοινωνία σας!
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 θεός! http://www.youtube.com/watch?v=rtKw70SnNto 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί κανείς να μου βρει τους στίχους; Ψάχνω αλλά παραδόξως δεν τους έχει το yt, μόνο το ρεφρέν Μόνο σήμερα ο best το έχει βάλει τρεις ή τέσσερις φορές. Είπαμε καλό αλλά χάνει και την αξία του έτσι. Επίσης, καλά και τα κλασσικά κομμάτια που βάζει αλλά εδώ και τρεις μήνες επαναλαμβάνονται τραγικά...
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Βηχω και ποναει η πλάτη μου, Λεφτερμαν που εισαι ρε?
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 θεός! http://www.youtube.com/watch?v=rtKw70SnNto jesus Μπορεί κανείς να μου βρει τους στίχους; Ψάχνω αλλά παραδόξως δεν τους έχει το yt, μόνο το ρεφρέν Μόνο σήμερα ο best το έχει βάλει τρεις ή τέσσερις φορές. Είπαμε καλό αλλά χάνει και την αξία του έτσι. Επίσης, καλά και τα κλασσικά κομμάτια που βάζει αλλά εδώ και τρεις μήνες επαναλαμβάνονται τραγικά... το ξερεις οτι ο best εχει πεθανει και παιζει η playlist?
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 jesus το ξερεις οτι ο best εχει πεθανει και παιζει η playlist? Ναι αλλά όχι τα ίδια κάθε μέρα, άλλες μέρες έβαζε όλο κλασσική ενώ σήμερα αυτό 3 φορές τουλάχιστον
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Βηχω και ποναει η πλάτη μου, Λεφτερμαν που εισαι ρε?εδώ είμαι. Να σταματήσεις να βήχεις.
athlios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πωω τραγικο αυτο το πραγμα. Και ειδικά οταν ξαπλωνω γαμιεται η υποθεσις.
athlios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Σε λιγα χρονια που θα χεις υπερταση ρε. και θα σε παιρνουν οι φιλοι σου να πατε για τσιπουρα ρε. και δε θα μπορεις. θα δεις τι καλα. κατατα δε ξερω αν ειναι απο τη μύτη ή απο το στομάχι ο σκατόβηχας. Και πάω σε φίλο να μείνω το τριήμερο αν βήχω ετσι θα με διώξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις