YiN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Πες με ότι ρουφάς και φραπεδιά την ώρα που πατάς με μανία το λ!!! Αμέεεε, ορίστε και πήγα και γύρισα και στην ώρα μου ήμανε τσίμπησα και μπομπονιέρα. Όλλλα καλλλά. Tην μάθαμε να ζει Λέφτερ... Την μάθαμε να χαίρεται την ζωή. Σ'εσένα τα χρωστάω όλα μάνα μου. Εντάξει. Και στην πολύτιμη συνεισφορά του κλάην. Να τα λέμε αυτά. Οπότε τι αγχώνεσαι. Τζιν και t shirt. Από εκείνα που κυλιόντουσαν επάνω οι γάτες. Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς εκεί πάνω, εμείς έχουμε και ντουλάπες.
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ενω πας στη ΛΛΛΑΛΛΛΑνικη και φχαριστιέσαι φαι ρε παιδί μου, αν δε σου μένει λάδι για 2 τηγανιές πατάτες δε λέγεται γύρος. Αυτό τα παρατεταμένο " Λ " υποδηλώνει κάτι ας πουμε ?
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό τα παρατεταμένο " Λ " υποδηλώνει κάτι ας πουμε ? Σαν τι να υποδηλλλώνει;
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Απο την άλλη δεν τρως γύρο απο όπου νάναι , αν πάρεις απο τον πρασσα πχ ή απο τους άλλους στην Λαμπράκη οκ , τα θέλει ο κώλος σου . Μόνο σουβλάκια απο εκεί , και αυτά με το ζόρι .
Pantelwolf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 adon1s δε με λες και ασχετο με την πολη 1
athlios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Aσχετος εισαι ρε μλκ αν δε ξερεις να φας εναν καλο γυρο στη ΘΕσσαλονικη μας. Πανε φαε απο την Αριστοτελους παλιοτουριστα.
Pantelwolf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 εχω βαλει στο φουρνο μπουτακια κοτοπουλου με πατατες και εχει μυρισει ολο το σπιτι... μου εχει σπασει τη μυτη και πειναω, και θελει κανα μισαωρο ακομη
leftermann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί, πού έχει μόνο γύρο; Ή εννοείς ότι τα υπόλοιπα, εκτός του γύρου, είναι καλά;
athlios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 εχω βαλει στο φουρνο μπουτακια κοτοπουλου με πατατες και εχει μυρισει ολο το σπιτι... μου εχει σπασει τη μυτη και πειναω, και θελει κανα μισαωρο ακομη εδώ εισαι. γιατί, πού έχει μόνο γύρο; Ή εννοείς ότι τα υπόλοιπα, εκτός του γύρου, είναι καλά; Πωπω μπαρμπαΛεφτερ πωπω.
leftermann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 τι πωπω ρε. Πάω να φκιάσω καμιά γαβάθα ποπκόρν, να πιώ και καναδυό μπύρες, να διασκεδάσω το σαββατόβραδό μου... 1
athlios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 τι πωπω ρε. Πάω να φκιάσω καμιά γαβάθα ποπκόρν, να πιώ και καναδυό μπύρες, να διασκεδάσω το σαββατόβραδό μου... Ποκερακι σε σπιτι ψωλαρια ή σπίτι και ΑΠΕΙΡΗ μιρλα γιατι "μπλαμπλαμπλα ετσι, μπλαμπλαμπλα αλλιως" κλπ? Στην περιπτωση του πρωτου βεβαια , τα δευτερα θα τα ακουσω αυριο στον πρωινο καφε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις