athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οοοολο μαλακιες. Λεφτερ εγω που εχω να γυμναστω κανονικα απο το γυμνασιο παίζει να εχω ασταθη δισκο πωστονλεν ; Προλαβαινω να το σωσω αν τις βαραω διπλες απο σημερα;; Μέχρι 1η-2α λυκειου βεβαια εκανα τουλαχιστον 30κμ τη βδομαδα με ποδηλατο.
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εσύ πασά μου δεν το σώζεις με τίποτα. Το "αν βαράω διπλές από σήμερα" το λες για ξεκάρφωμα ε; Θες να πιστέψουμε ότι ως σήμερα βαράς μονές; Τεσπά, για αρχή διπλασίασε το ημερήσιο κοντέρ σου και βλέπουμε. 1
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ωραιος ρε μαλακα στους αλλους ξερεις να δινεις δωρεαν οδηγιες. Λοιπον θα σε κλεισω ραντεβου με τον ΕΟΠΥΥ ετσι για το χαβαλε να ερθω να με κερασεις καφε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 μήπως να αρχίσεις τις δίπλες?
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ο ΕΟΠΥΥ δεν χορηγεί δωρεάν καφέ στους ασφαλισμένους του, να ξες. Κατατάλλα, βάλε λάδι κι έλα βράδυ.
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ειναι η ωρα για υπνο (μετα απο τρελη μασα) πωωωωωωωωωω
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ο ΕΟΠΥΥ δεν χορηγεί δωρεάν καφέ στους ασφαλισμένους του, να ξες. Κατατάλλα, βάλε λάδι κι έλα βράδυ. Εχω παραπεμπτικο ρε.
frenzy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Όταν είχα πάει εκεί, έκανα το τεράστιο λάθος και δεν είχα κάμερα μαζί μου. Μην το κάνεις κι εσύ αυτό το λάθος. καλό το αστείο, αν δεν είχα κάμερα δεν θα πήγαινα.Κατά τ'άλλα μια παραλία είναι,το αμερικάνικο νεκροταφείο και μπανκερς. Το να τους δώσω νόημα με τον φακό είναι το ενδιαφέρον και γι' αυτό πάω - και αμφιβάλλω αν θα το καταφέρω κιολας. Αν και το πιο βασικό είναι να κάνω μάθημα ιστορίας στην κόρη μου on location. 1
brickoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 καλό το αστείο, αν δεν είχα κάμερα δεν θα πήγαινα.Κατά τ'άλλα μια παραλία είναι,το αμερικάνικο νεκροταφείο και μπανκερς. Το να τους δώσω νόημα με τον φακό είναι το ενδιαφέρον και γι' αυτό πάω - και αμφιβάλλω αν θα το καταφέρω κιολας. Αν και το πιο βασικό είναι να κάνω μάθημα ιστορίας στην κόρη μου on location. Ποιο αστείο; Ακριβώς επειδή είναι τεράστιας ιστορικής σημασίας το μέρος αυτό (όπως και η Μπαστόν) αξίζει να το αποθανατίσεις. Επίσης μην ξεχάσεις να πας πιο πάνω στο αριστερό (έτσι όπως το κοιτάς εσύ με πλάτη την θάλασσα) οχυρό όπου υπάρχουν ακόμα τα MG-42.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί το επίδομα για γυαλιά μυωπίας???! Ο.ο
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί το επίδομα για γυαλιά μυωπίας???! Ο.ο φαντασου ποσα ζευγαρια κλεψανε οι των εσω... XD
gatokoritso Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί το επίδομα για γυαλιά μυωπίας???! Ο.ο τελεια..τοσα χρονια δεν πηγαινα να παρω νεα γυαλιά και τωρα που ελεγα επιτέλους να παρω το καταργούν.ΤΕΛΕΙΑ!θα μεινω με τη σαβουρα...
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ειχε ποσταρει καποιος εδω μεσα για φτηνα γυαλια παντως
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ειχε ποσταρει καποιος εδω μεσα για φτηνα γυαλια παντως ναι ο parsifal είχε αναφερθεί στο http://www.zennioptical.com/ αλλά επειδή θέλω για 6.5 μυωπία δεν με συμφέρει τόσο απέξω... είχα βγει και κάτι ωραία κοκάλινα με καλό τζάμι και με 4 πακέτα φακών επαφής στα 250€ από γνωστή αλυσίδα... fml http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=170033 μειώνει στο μισό το συγκεκριμένο επίδομα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί το επίδομα για γυαλιά μυωπίας???! Ο.οαπό 150 το πάνε 100 euro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις