Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Καλημερα τα κοριτσια. Οποια με φερει φραπε-μπουγατσα στο σπιτι κερδιζει δωρο εκπληξη.

με τι γεμιση η μπουγατσα;

• Like 1
Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα , στην Αθήνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ....

Όσες φορές κατέβηκα λύσσαξα απο την πείνα , και αν έβρισκες κάτι ήταν τζι-τι-πί ... Ουτε κουλούρια είχε , ουτε τυρόπιτες , ούτε μπουγάτσες , ούτε τίποτα ...Ενα κρυο σαντουιτς είχα πάρει , στις 2 βουκιές το πέταξα ...

Εδω όποτε θες στριβεις σε γωνία και γουστάρεις να τρως οτι τραβαει η ψυχούλα σου

Δημοσ.

μια φορά είχαμε παραγγείλει μπουγάτσα σε ένα καφε-ζαχαροπλαστειο-σκατάσταμούτρατους κάπου στην Ομόνοια. Μας φέρανε μια κομμάτα πίτα με 3 δάχτυλα κρέμα μέσα, κομμένο τετράγωνο...

Δημοσ.

Εστειλα σμς -Καλημέρα, κερνάς μπουγάτσα σπιτι μου. Και γάλα.

και με ηρθε πισω το εξης : Πλυσου, ντυσου και θα περασω να σε παρω να παμε καπου εξω γιατι δεν ειμαι καλα. Μην αργησεις.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;

Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα , στην Αθήνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ....

Όσες φορές κατέβηκα λύσσαξα απο την πείνα , και αν έβρισκες κάτι ήταν τζι-τι-πί ... Ουτε κουλούρια είχε , ουτε τυρόπιτες , ούτε μπουγάτσες , ούτε τίποτα ...Ενα κρυο σαντουιτς είχα πάρει , στις 2 βουκιές το πέταξα ...

Εδω όποτε θες στριβεις σε γωνία και γουστάρεις να τρως οτι τραβαει η ψυχούλα σου

ενω πας στη ΛΛΛΑΛΛΛΑνικη και φχαριστιέσαι φαι ρε παιδί μου,

αν δε σου μένει λάδι για 2 τηγανιές πατάτες δε λέγεται γύρος.

Δημοσ.

Η Αθήνα όμως έχει πολλά μέρη να πας βόλτα, σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη (και όχι Σαλονίκη B) ) που είναι πολύ συγκεκριμένα τα σημεία :mrgreen:

A, και το σουβλάκι κρέας κανονικά λέγεται καλαμάκι(!!!)... μη ξεχνιόμαστε :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...