Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ω παναϊαμ τι γλυκες ειναι αυτες!!!! :wub:

Τρεεεεεχουν τα σορόπια!!!

Σου είχα υποσχεθεί κάτι. Πάω να σου στείλω πμ για να το κανονίσουμε και λέει ότι δεν δέχεσαι μηνύματα. Φτιάξε το μισό λεπτάκι να σου στείλω το πμ.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

FEC, CRC k HEC errors σε πενταψήφιες κ τριψηφιες τιμες, παει η adsl μου :-( Το ήξερα ότι θα την κανουν την πατατα οι Δεητζιδες που εσκαβαν το δρόμο... 

• Super Moderators
Δημοσ.

FEC, CRC k HEC errors σε πενταψήφιες κ τριψηφιες τιμες, παει η adsl μου :-( Το ήξερα ότι θα την κανουν την πατατα οι Δεητζιδες που εσκαβαν το δρόμο...

εμένα ήρθαν και ηλεκτροδότησαν το νέου ΚΑΦΑΟΥ, άντε σε 3 μήνες VDSL
  • Like 1
Δημοσ.

Παιζει να έχω πάνω απο 2 χρονια να βγω απτο σπίτι 2 συνεχόμενες μέρεεεεες. Θα παθω καμια κατακλιση απτην ξαπλα ξερωγω.

Δημοσ.

Έχεις τάξει φαί ή κάτι καταλαβα λαθος πάνω στη ζάλη μου τελοσπαντων και τώρα τολμας και λες και για μπύρα ρε που με το ζόρι ήρθες στην τσεχοσλοβακα την τελευταια φορά.[δεν αναφερω καν το κοπι τη πιτα].

Δημοσ.

πότε έταξα φαΐ; Τι φαΐ έταξα; Θύμησέ μου, το γαμημένο το αλτσχάημερ...

ήρθα πάντως.

Στο κοπή τη πίτα ήμανε στο χωριόμ.

Δημοσ.

αρρωστο ανθρωπο με βανεις και ψαχνω. Νταξει δε το λες και ταξιμο τελικα αλλα τέτχοιος είσαι, απ' αυτούς, τους 'κείνους.

Μια μπυρίτσα τώρα να χα και λίγο καλό μέλι.

Δημοσ.

μη σε τρώει η ζήλια σου ρε μλκ, την άλλη φορά θα σε καλέσω κι εσένα.

Που θα ξενυχτήσεις απόψε; Πάολα; Κιάμο; Σία Σιούκα; Μαριάνθη Κεφάλα;

κακιασμενη

Δημοσ.

δε μπορ να ασταματησωνα γελαω

Όταν το βρήκα στην αρχή, έβαλα ίσα με 30 φορές να δω το σημείο που έχω βάλει timestamp. Στο 1:35-1:37 γέλαγα κάθε φορά.

Δημοσ.

Nταξει η αληθεια ειναι και μένα θα με κοβοντουσαν λιγο τα @@ ε. Μπορει να ειναι ο τυπος κουκουρουκου σαν τον φοιτητη απο τη Καβαλα ΑΛΛΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...