brickoman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να πέθανε. Τότε είναι ζόμπι, αφού έχει σηκωθεί και τρώει.
frenzy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τι τρώει; Που είναι τα τρολλς; "τον μπρικομαν στη μαπα" αντε μαλακες ξυπνατε. 1
brickoman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τι τρώει; Που είναι τα τρολλς; "τον μπρικομαν στη μαπα" αντε μαλακες ξυπνατε. Κάτι ξεροτήγανα. Τι τρολλς ρε; Άφησέ τους ήσυχους!
athlios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος θα μου μαγειρεψει γαμω τις αρρωστιες μου γαμω.
frenzy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Η γυναίκα του μπρικομαν. Αν δεν ξανακοιμάται.
brickoman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος θα μου μαγειρεψει γαμω τις αρρωστιες μου γαμω. Εγώ θα σου μαγειρέψω. Πες μου τι θέλεις! Η γυναίκα του μπρικομαν. Αν δεν ξανακοιμάται. Μπα, στο σπίτι εγώ μαγειρεύω. Αυτή κάνει μόνο τα γλυκά.
brickoman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Rubber doll να μαγειρεύει; Σε περίπτωση που το έχεις απορία είναι άνθρωπος....
leftermann Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ωπ ωπ, βλεπω ορεξάτο Φρένζη στο οφτόπικ. Καλησπέρα σας. Να πάω λέτε στην ινφακόμα, ή να μην πάω; Βαριέμαι απίστευτα πάντως.
slipknot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ φταίω ρε, το ξέρω! Έπρεπε εξαρχής να την είχα μάθει να μου βαράει προσοχή και να ακολουθεί εντολές. Διψασμένος ν' αλλάξω ένα κόσμο ψεύτικο, ένα κόσμο μαλακισμένο, το matrix στο οποίο ζείτε. Σταματήστε φίλοι μου, σταματήστε άντρες να τρώτε αυτή την εικονική πραγματικότητα. Μην διαλέγετε το μπλε ή το κόκκινο χάπι. Σπάστε, διαλύστε το matrix! Μας έχουνε φτιάξει οι φεμινίστριες ένα κόσμο που μονίμως ο άντρας είναι δούλος, είναι υποταγμένος, είναι με το κεφάλι σκυμμένο. Και αυτό θα το αλλάξουμε. Βλέπετε τι γίνεται γύρω σας... Το παντελόνι σας είναι άδειο, δεν υπάρχουν λεφτά. Γιατί έγινε γυαλί prada! Η τσέπη σας είναι πάντα άδεια και ξέρετε γιατί; Γιατί έγινε κολόνια bulgari! Ή θες να σου πω για τις πιστωτικές που είσαι χρεωμένος και δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται; Ξέρω ότι η οργή βράζει και ξέρεις γιατί; Ένα παστίτσιο δεν τρως, μονίμως το παντελόνι σου είναι ασιδέρωτο. Στη δουλειά σου τρως πάνω από 3 και 80 και κατεβάζεις το κεφάλι. Άλλαξε το, σήκωσε ανάστημα! 6
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Διψασμένος ν' αλλάξω ένα κόσμο ψεύτικο, ένα κόσμο μαλακισμένο, το matrix στο οποίο ζείτε. Σταματήστε φίλοι μου, σταματήστε άντρες να τρώτε αυτή την εικονική πραγματικότητα. Μην διαλέγετε το μπλε ή το κόκκινο χάπι. Σπάστε, διαλύστε το matrix! Μας έχουνε φτιάξει οι φεμινίστριες ένα κόσμο που μονίμως ο άντρας είναι δούλος, είναι υποταγμένος, είναι με το κεφάλι σκυμμένο. Και αυτό θα το αλλάξουμε. Βλέπετε τι γίνεται γύρω σας... Το παντελόνι σας είναι άδειο, δεν υπάρχουν λεφτά. Γιατί έγινε γυαλί prada! Η τσέπη σας είναι πάντα άδεια και ξέρετε γιατί; Γιατί έγινε κολόνια bulgari! Ή θες να σου πω για τις πιστωτικές που είσαι χρεωμένος και δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται; Ξέρω ότι η οργή βράζει και ξέρεις γιατί; Ένα παστίτσιο δεν τρως, μονίμως το παντελόνι σου είναι ασιδέρωτο. Στη δουλειά σου τρως πάνω από 3 και 80 και κατεβάζεις το κεφάλι. Άλλαξε το, σήκωσε ανάστημα! ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ... ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις