Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 να μοιραστω τι?τα χαλια μου?παντου ζητανε προϋπηρεσία..στη πρακτικη που κανω τωρα η πιθανοτητες να με κρατήσουν ειναι ανυπαρκτες και πραγματικα μετανάστευση μεταπτυχιακα δεν τα εχω ορεξη αυτη την εποχη.εγω τωρα θελω να δουλεψω να εξοικειωθώ με οτι σπουδαζα τοσο καιρο...oh well κανω και διαιτα και τα νευρα μου ειναι χαλια.. το ξερω λεω ωραια ανεκδοτακια.. δεν εχω αφηστε τα..ας πουμε για τιποτα αλλο.. and there you have it... επισης καιρος να μαθεις ξενες γλωσσες για μετανάστευση ή ετοιμασου να μοιραστεις το κρεβάτι με τον XD 1
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Υπεργαμάτη η τούρτα. Φρεσκότατη. Μπουρπ. Σήμερα ανακάλυψα ότι τα ζαχαροπλαστεία πλέον δεν έχουν γλυκά. Δηλαδή έχουν ελάχιστα. Πήγα σε ζαχαρπολαστείο πρώτη μούρη δωπέρα, και είχε όλα κι όλα 10 πάστες και 3 τούρτες σε μια ψυγειάρα 2 χιλιόμετρα, που άλλοτε ήταν τίγκα στο ζάχαρο. Κρίση, κρίση... Ποιός να πάει να αγοράσει γλυκά...
slygeo87 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΛΑΣΤ ΦΡΟΜ ΠΑΣΤ ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΙΝΤΡΟ https://www.youtube.com/watch?v=yqSExRN58VQ
gatokoritso Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 img src="http://i.imgur.com/97juRl7.gif" alt="97juRl7.gif"></p> Ωωωω εγινε αυτο gif?Το βιντεακι τα σπαει!!!!♥♡♥♡♥
Toxoman_UK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εγώ με χλωρίνη κάνω τους τοίχους αραιά κ που
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέρες. Γαμημένες. Ξανά βροχή γαμώ την βροχή. Κοιμάμαι και ξυπνάω πιο κουρασμένος από ότι ήμουν πριν κοιμηθώ, φταίει η υγρασία λες γιατρέ μου; Έχει κανένας κάναν καυστήρα πετρελαίου που να μην τον χρειάζεται; Αναλαμβάνω να τον απαλλάξω εγώ. Επίσης, αν κανενός του περισσεύουν 3 9άρια και 1 12άρι ερκοντήσιο ινβέρτερ, γιαπωνέζικα κατά προτίμηση, και πάλι μπορώ να βοηθήσω. Ναι.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Oυ γαρ ^^ Μερες Φλασαρω το κινητο atm και μολις soft μπρικαρε Απορω γιατι ασχολουμαι ακομα με φλασαρισματα!
gatokoritso Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 σημερα λεω οκ δεν παιζει καμια μαλακια στα μμμ θα παω με χαρα και ηρεμια στη δουλεια.φτανω στον ηλεκτρικο και περιμενω απο την προς κηφισια μερια.εκανε 10 λεπτα να εμφανιστει το τρενο.μαντεψτε στο διαστημα των 10 λεπτων που περιμενα να αξιωθει να ερθει ποσα τρενα περασαν απο την απεναντι πλευρα για πειραια...4 oh yeah 4.παμε καλα πρωινιατικα????
Chrisxxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ας επαιρνες το τραίνο της απεναντι πλευρας, όλο γκρινια ειστε.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 σημερα λεω οκ δεν παιζει καμια μαλακια στα μμμ θα παω με χαρα και ηρεμια στη δουλεια.φτανω στον ηλεκτρικο και περιμενω απο την προς κηφισια μερια.εκανε 10 λεπτα να εμφανιστει το τρενο.μαντεψτε στο διαστημα των 10 λεπτων που περιμενα να αξιωθει να ερθει ποσα τρενα περασαν απο την απεναντι πλευρα για πειραια...4 oh yeah 4.παμε καλα πρωινιατικα???? Τι εγεινε εκεινη η γατα που εβλεπε τα αλλα τρενα να παιρνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις