Lucifer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 πάω να κάνω φασίνα το σπίτι μπας και περισώσω κάναν ανδρικό εγωισμό 2
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Θα είναι το τέλος σας. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ στερητικά από φραπουτσινο?
Toxoman_UK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα που το λές σχετικά ναι.Μη το θυμάμαι κ τα πάρω.
slipknot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δε σε κοροιδεύω μαρή.Σε φλερτάρω κ δε καταλαβαίνω γιατί αρνήσε να δεις την σέξυ αντίθεση που κάνουν 2 αρσενικά διαφορετικών αναλογιών. Θέλεις να τα πούμε με πμ....? Έξω από 'δω σαρδανάπαλε. Μα επιτέλους, υποτίθεται πως είσαι gay activist και πατέρας (ή soon to be τέλος πάντων), επέδειξε λίγη σοβαρότητα! Αύριο μεθαύριο θα συναντήσεις κάνα πρωθυπουργό να τα πείτε, κάνα κεφάλι της εκκλησίας να συζητήσετε περί των ομοφυλοφιλικών γάμων, θα πάρεις κάνα Νόμπελ Ειρήνης βρε αδερφή. Έτσι θα συμπεριφέρεσαι; 4
Toxoman_UK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 . Έτσι θα συμπεριφέρεσαι; Παρεξήγησες.Φταίω εγω που με τις τάπες θέλω να είμαι ο ντομ?Άμα δε σου ρίξω κανά καλό ξεφτυλίκι πως θα προχωρήσει η σχέση μας? Έλα άραξε μωράκι σε αγαπώ κατα βάθος.Στείλε όμως πμ χθές να τελειώνουμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αίτηση φορητότητας και τσουπ εκπτωσούλα και καλύτερο πρόγραμμα
Toxoman_UK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης κάτι ενδιαφέρον που θυμήθηκα από τον LeVay όταν πρωτοδιάβαζα το τελευταίο του πριν κανά 2 χρόνια.Σε ότι αφορά την υποκειμενική αντίληψη που έχουν οι άνδρες σε σχέση με την αρρενωπότητα τους φαίνεται πως το γκρουπ που αυτοσκοράρεται συστηματικά χαμηλότερα στο ερώτημα ''βαθμολογήστε από το Χ ως το Ψ πόσο αρρενωπός/θηλυπρεπής θεωρείτε ότι είστε'' είναι οι bisexual άνδρες.Μάλιστα σε όλο το spectrum femininity-masculinity οι μπαι άνδρες σκοράρουν μόλις λίγο υψηλότερα από τις λεσβίες γυναίκες.Πάντως όντως οι στρέητ άνδρες σκοράρουν σχετικά υψηλότερα από τους γκέι άνδρες εκεί αν και οι γκέι με τους στρέητ παρεάκι είναι εκείνοι που είναι πιο κοντά μαζί στο άκρο του masculinity.
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Συμπέρασμα, όλοι σκοράρουν, οι μπαη αυτοσκοράρονται. Σπέκτρουμ έχω να δω από το 1987.
Toxoman_UK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Σιγά μαρή φρένζυ.Το κόμμα μου δεν είδες αν είναι εκφρασμένο σωστό να πάρεις κ συ την αξία σου.Το τζιστ το πιάνετε.
brickoman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις έμαθα ότι έχω άλλον ωροσκόπο από αυτόν που νόμιζα ότι είχα επί 32 χρόνια.
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ανοιξε το κουβαδακι της μερεντας για να ηρεμησεις... 1
Lucifer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν. Ανακάλυψα κάτι φοβερό. Καμία γυναίκα δε θα σας το πει και αν της το πείτε εσείς θα το θεωρήσει απαίσιο και σιχαμένο. Ελπίζω να μη το διαβάσει αυτό ποτέ η δικιά μου και σίγουρα δε θα το πω ποτέ στη μάνα μου. Σφουγγάρισα τον τοίχο μου και δούλεψε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις