leftermann Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 μαλάκες υπάρχει εκπομπή στην τιβί, με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ (!) που λέγεται ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!!!!! Μακελειό, με τον Στέφανο Χίο ναούμ!! Τώρα το είδα. Σε ποιό διάλο κανάλι παίζει, θέλω να το παρακολουθώ ανελλιπώς. ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! Δείτε τα πρώτα 2 λεπτά, αξίζουν! "Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, καλό βράδυ, καλώς σαν βρήκαμε, σε ένα ακόμα μακελειό, το οποίο φιλοδοξούμε να είναι αυτό το οποίο προσδιορίζει ο τίτλος της εκπομπής..."!!! Μού'γινε κάγκελο, η τρίχα. 1
slygeo87 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά, πείτε μου τη γνώμη σας στα γρήγορα. Λέει να τα βρω με μια πρώην;
slygeo87 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί νιώθω καβάτζα. Είμαστε χώρια 1,5 χρόνο. Πηδηχτήκαμε πριν καμια εβδομάδα και είπαμε να προσπαθήσουμε. Να προσπαθήσουμε τι; Η τελευταία φορά που την είδα γυμνή ήταν το Νοέμβριο του 2011.
g_alkis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν σε σούταρε αυτή πριν 1.5 χρόνο για καναν άλλον, δεν υπάρχει θέμα Πριν μια εβδομάδα με τα ρούχα το κάνατε; φακ μάι τζινς φάση; 1
slygeo87 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Όχι εννοώ η τελευταία φορά πριν από αυτή τη φορά, τέσπα. Δεν με χώρισε για άλλον τσακώθηκαμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Τελικά τα χαλάσαμε. Αλλά ρε φίλε τώρα τι παίζει; "Θέλω να προσπαθήσουμε" και τηλέφωνα από εδώ, "μωράκι μου" από εκεί.
slipknot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ψιτ σέρλοκ,ψήνεσαι να σε μπουκώσω ποιοτικά για να βγαίνουν πιο τραγουδιστά/βογγητά τα ποστ σου?Έτσι κοντοπίθαρος που είσαι το κόβω να πνίγεσαι με χάρη Απλά και μόνο επειδή είσαι ψηλός. δε σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να κοροϊδεύεις άτομα τα οποία έτυχε να είναι σε χειρότερη μοίρα λόγω γονιδίων. Άσε που είναι κατινίστικο να κοροϊδεύεις τον άλλον για το ύψος του, μα τι σκατά μάθατε στο Σαικούλοτζι; 1
mary Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Όχι εννοώ η τελευταία φορά πριν από αυτή τη φορά, τέσπα. Δεν με χώρισε για άλλον τσακώθηκαμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Τελικά τα χαλάσαμε. Αλλά ρε φίλε τώρα τι παίζει; "Θέλω να προσπαθήσουμε" και τηλέφωνα από εδώ, "μωράκι μου" από εκεί. μετα το σεξ, τη περασμενη βδομαδα, ξαναμιλησατε;;; αλλιως μονο sex ηθελε....
slygeo87 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, από τότε και μετά δείχνει να θέλει αρκετά να το προσπαθήσει μαζί μου. Τι λες εσύ ρε Μαίρη;
leftermann Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 είσαι γλυκοτσούτσουνος βρε μπαγάσα. Ρίξτης καναδυό ακόμα, ή τέλος πάντων όσους μέχρι να βαρεθείς, και βλέπεις μετά. Αλλά για να το συζητάς ε΄δω, ψήνεσαι λίγο, παραδέξου το.
slygeo87 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ψήνομαι απλά δεν θέλω να τραγουδάω επιστροφές καταστροφές σε λίγο καιρό.
leftermann Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 δεν έχει καμία σημασία τι θες και τι δεν θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις