gatokoritso Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 μετα απο συζητηση με συμφοιτήτρια εγινα ενα με το χωμα..σκατα αγορα εργασιας και το μεταπτυχιακο/μεταναστευση η μονη λυση..
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 μετα απο συζητηση με συμφοιτήτρια εγινα ενα με το χωμα..σκατα αγορα εργασιας και το μεταπτυχιακο/μεταναστευση η μονη λυση.. μοιρασου το μαζι μας
gatokoritso Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 να μοιραστω τι?τα χαλια μου?παντου ζητανε προϋπηρεσία..στη πρακτικη που κανω τωρα η πιθανοτητες να με κρατήσουν ειναι ανυπαρκτες και πραγματικα μετανάστευση μεταπτυχιακα δεν τα εχω ορεξη αυτη την εποχη.εγω τωρα θελω να δουλεψω να εξοικειωθώ με οτι σπουδαζα τοσο καιρο...oh well κανω και διαιτα και τα νευρα μου ειναι χαλια..
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 εγω τωρα θελω να δουλεψω να εξοικειωθώ με οτι σπουδαζα τοσο καιρο... καλό. 1
gatokoritso Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 καλό. το ξερω λεω ωραια ανεκδοτακια.. Θα ξεσπάσεις στον τζουτζούκο σου; δεν εχω αφηστε τα..ας πουμε για τιποτα αλλο..
slipknot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πρωινιάτικα έφαγα μάπα κάτι results του ΜΜΡΙ 2 από ένα τζιμάνι άλλο πράγμα.Το profile elevation του στο 74,6, οι δε κλινικές κλίμακες του ξεφεύγουν άσχημα..Στις περισσότερες κλίμακες,υποκλίμακες κοκ 65 είναι το cutoff score.Εντωμεταξύ ο τυπάς όταν την ψυλιάστικα πέρσυ κ τον ρώτησα στα προφορικά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει διάγνωση μέχρι σήμερα.Αμφιβάλω στο χαλαρό συν ότι το τέστ του βγαίνει valid. Περίεργα stats... τι class παίζει; 7
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 το ξερω λεω ωραια ανεκδοτακια.. να μοιραστω τι?τα χαλια μου?παντου ζητανε προϋπηρεσία..στη πρακτικη που κανω τωρα η πιθανοτητες να με κρατήσουν ειναι ανυπαρκτες και πραγματικα μετανάστευση μεταπτυχιακα δεν τα εχω ορεξη αυτη την εποχη.εγω τωρα θελω να δουλεψω να εξοικειωθώ με οτι σπουδαζα τοσο καιρο...oh well κανω και διαιτα και τα νευρα μου ειναι χαλια.. αφηστε τα..ας πουμε για τιποτα αλλο.. and there you have it... επισης καιρος να μαθεις ξενες γλωσσες για μετανάστευση ή ετοιμασου να μοιραστεις το κρεβάτι με τον Περίεργα stats... τι class παίζει; XD 1
mastor10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=X_U0-wDUexo
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παραδέχομαι την ήττα μου. Η καφεΐνη με νίκησε κατά κράτος. Δεν την παλεύω άλλο χωρίς αυτήν. Έκανα καφεδούμπα βαρβάτη, και δώτο πονστανάκι. - Τί είσαι; Είσαι το πονστανάκι μου...; Τι σκατόκαιρος γαμώ τον σκατόκαιρο. Χάσαμε και την λαϊκή γαμώ το φελέκι μου, δεν έχει ψάρι σήμερα. Ούτε πίτα. Αύριο, που είναι και γιορτή μεγάλη. So true. Τα ηλίθια μποτάκια μου χτες και σήμερα πηγαίνοντας στη δουλειά άφησαν τις κάλτσες να γίνουν λούτσα. Πολύ χάλια αίσθηση, dammit...
Toxoman_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Περίεργα stats... τι class παίζει; που λες,στο γυρισμό σκότωσα μια αλεπού με το υβριδικό μου.Γάτα έχω τσακίσει,αλεπού έσπασε η παρθενιά
slipknot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 που λες,στο γυρισμό σκότωσα μια αλεπού με το υβριδικό μου.Γάτα έχω τσακίσει,αλεπού έσπασε η παρθενιά Είσαι γοητευτικά πνευματώδης, πιστεύω πως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα έχουμε ευχάριστες συζητήσεις με μένα ξαπλωμένο σε ένα καναπέ. Όσα δεν πατάει η αλεπού ο ψυχολόγος, τα γράφει στο μπλα μπλα. Σειρά σου.
Toxoman_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Σειρά σου. ψιτ σέρλοκ,ψήνεσαι να σε μπουκώσω ποιοτικά για να βγαίνουν πιο τραγουδιστά/βογγητά τα ποστ σου?Έτσι κοντοπίθαρος που είσαι το κόβω να πνίγεσαι με χάρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις