leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί, δεν έχει φόρο το κρασί; Ή εννοείς αν φτιάξεις μόνος σου κρασί;
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως όλα δείχνουν το όνειρο μου να ασχοληθώ με το κρέας θα γίνει πραγματικότητα. Και ίσως γίνω και χασαπης (χοχοχο) 3
leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LtaH2yllusU να γίνεις και θρασάς. 1
leecherman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 μέρα ρε κακεντρεχή. Αν θες να ξέρεις, έχω και ραπτομηχανή και κόβω και ράβω ναούμ, σου ράψω ένα συνολάκι άμα θε.Μιλάς σε κάποιον που έχει δύο ραπτομηχανές:Μία υπεραυτόματη+προγραμματιζόμενη Singer και μία στο χωριό με πετάλι.Πάντα ξεχνάω όμως (άτιμε Dr Alz) πως μπαίνει η κλωστή και γι αυτό κάθε μου μοδιστρικό project πνίγεται εν τη γεννέσει του.Λοιπόν, αν έχεις 25 μέρες να πιεις γκαϊφέ, μετά ο γκαϊφές σου τα σκάει στην μούρη με την μία. Έναν νες (όχι πουτσίνους και μαλακίες) και έχεις γίνει πύραυλος. Α, πρέπει να έχω και πυρετό. Σκατά.Εγώ που σταμάτησα τον καφέ για μήνες (την έβγαζα με βοτάνια/αφεψήματα κλπ),πήγα παραλίγο ψυχίατρο.Δεν με πείραξε ούτε όταν έχασα 14 kgr* σε ένα χρόνο αυστηρής δίαιτας,ούτε όταν τσακώθηκα με τον καπνό,ούτε όταν με φύγανε απ' τη δουλειά,τπτ απ' όλα αυτά δεν συγκρινόταν με τη μεγάλη μάχη με το καφέ.Στο τέλος έπεσα άδοξα και συνεχίζω ακάθεκτος. Αλήθεια λέω,πρόσεχε με το καφέ,είναι πολύ πούστης διεκδικητής. Οπως όλα δείχνουν το όνειρο μου να ασχοληθώ με το κρέας θα γίνει πραγματικότητα. Και ίσως γίνω και χασαπης (χοχοχο) Να πας να μάθεις χαλάλ.Έχεις και πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση,είσαι και "κάπως",θα πετύχεις με τη μία. Ένας τέτοιος υπάρχει στη Κομοτηνή και γίνεται προσκύνημα.Αλήθεια λέω.
leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 πολητε στην τημη ευκαρηασ!ηλεκτρηκι σκουπα σε ηπερ αρηστη κατασταση σχεδον κενουργηα! 1600wat με ολο κενουργηα σακουλα γερμανηκησ κατασκευησ.εηναι απο τησ καλητερεσ σησκευεσ τημη αγορασ 85 ευρο.λογο αναχορησεησ μονο 30 ευρο!!παρακαλο απετητε ευγενηα και σευαζμοσ απο ενδηαφερομενουσ που θα καλεσουν γη την αγεληα.ευχαρηστο. Νέο ρεκόρ! Απετητε ευγενηα και σευαζμοσ.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 πολητε στην τημη ευκαρηασ!ηλεκτρηκι σκουπα σε ηπερ αρηστη κατασταση σχεδον κενουργηα! 1600wat με ολο κενουργηα σακουλα γερμανηκησ κατασκευησ.εηναι απο τησ καλητερεσ σησκευεσ τημη αγορασ 85 ευρο.λογο αναχορησεησ μονο 30 ευρο!!παρακαλο απετητε ευγενηα και σευαζμοσ απο ενδηαφερομενουσ που θα καλεσουν γη την αγεληα.ευχαρηστο. Νέο ρεκόρ! Απετητε ευγενηα και σευαζμοσ. ΟΟο My greek hurt!
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ουτε τα watt δεν εγραψε σωστα... Απάτρις και άγλωσσός είναι ;ρ
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ουτε τα watt δεν εγραψε σωστα... Το "απο","και" και "μονο", ομως ειναι σωστα γραμμενα............. :lol: :lol: :lol:
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GMMDQHJTRa8
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Που ναι το θέμα με τον Σεραφείμ;;;; Σβήστηκε σαν τηλέφωνο γκομενίτσας που σε πίπωσε..;ρ
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 προχθες μου πεταχτηκε κει διπλα στο φμπ αυτο-->http://www.facebook.com/profile.php?id=100003738493355 :lol: 13;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις