Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Οπως όλα δείχνουν το όνειρο μου να ασχοληθώ με το κρέας θα γίνει πραγματικότητα. Και ίσως γίνω και χασαπης (χοχοχο)

• Like 3
Δημοσ.

μέρα ρε κακεντρεχή. Αν θες να ξέρεις, έχω και ραπτομηχανή και κόβω και ράβω ναούμ, σου ράψω ένα συνολάκι άμα θε.

Μιλάς σε κάποιον που έχει δύο ραπτομηχανές:Μία υπεραυτόματη+προγραμματιζόμενη Singer και μία στο χωριό με πετάλι.Πάντα ξεχνάω όμως (άτιμε Dr Alz) πως μπαίνει η κλωστή και γι αυτό κάθε μου μοδιστρικό project πνίγεται εν τη γεννέσει του.
Λοιπόν, αν έχεις 25 μέρες να πιεις γκαϊφέ, μετά ο γκαϊφές σου τα σκάει στην μούρη με την μία. Έναν νες (όχι πουτσίνους και μαλακίες) και έχεις γίνει πύραυλος. Α, πρέπει να έχω και πυρετό. Σκατά.
Εγώ που σταμάτησα τον καφέ για μήνες (την έβγαζα με βοτάνια/αφεψήματα κλπ),πήγα παραλίγο ψυχίατρο.

Δεν με πείραξε ούτε όταν έχασα 14 kgr* σε ένα χρόνο αυστηρής δίαιτας,ούτε όταν τσακώθηκα με τον καπνό,ούτε όταν με φύγανε απ' τη δουλειά,τπτ απ' όλα αυτά δεν συγκρινόταν με τη μεγάλη μάχη με το καφέ.Στο τέλος έπεσα άδοξα και συνεχίζω ακάθεκτος.

Αλήθεια λέω,πρόσεχε με το καφέ,είναι πολύ πούστης διεκδικητής.

Οπως όλα δείχνουν το όνειρο μου να ασχοληθώ με το κρέας θα γίνει πραγματικότητα. Και ίσως γίνω και χασαπης (χοχοχο)

Να πας να μάθεις χαλάλ.

Έχεις και πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση,είσαι και "κάπως",θα πετύχεις με τη μία.

Ένας τέτοιος υπάρχει στη Κομοτηνή και γίνεται προσκύνημα.Αλήθεια λέω.

Δημοσ.

Ουτε τα watt δεν εγραψε σωστα...

Το "απο","και" και "μονο", ομως ειναι σωστα γραμμενα............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...