Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλήθεια λέω, να μα τη μπαναγία. 'Εβγαλα και φωτο αλλά με το κωλοκινητό μου το ροζ φαίνεται σομόν γι αυτό δεν ανέβασα...

Aν δεν είχες τόσα παιδιά θα μου φαινόταν πολύ ύποπτο που μπορείς να ξεχωρίζεις το ροζ απο το σομόν και δεν τα αποκαλείς απλά ''κόκκινο''.

• Like 4
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

μαρκις σουβλακερί; Καλό είναι αυτό;

Πολύ κοινό.

Και στις κακές του μέρες, φτιάχνεις χωριάτικη με το λάδι που θα βγει απ'τον γυρο.

Δημοσ.

Αφηστε τις μαλακιες ειναι μουνοπαγιδα, ορματε ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΕΜΕ.

Εννοάς ότι θα προσπαθήσει με το ζόρι να σε κάνει άντρα άμα σε δει μ´ αυτό στο χέρι;

Κι αν δεν θες; (συντασσεται με το ´να κι αν,να κι αν δεν´/ με το συμπάθειο).

Δημοσ.
Μarkis σήμερα. Δεν ξερω γιατί. Μ'αρέσει να ζω ακραία που και που' date=' μην σχεδιάζοντας το τι θα μου φέρει η ζωη.[/quote']

Και μετα μαρκιζ για λιγη χαρτοπετσετα.

Δημοσ.

O προηγουμενος που ποσταρε ροζ κινητο καταφερε να γεμισει κανα 2 οφφτοπικ με ποστ..

Αιωνία του η μνήμη..;ρ

Aν δεν είχες τόσα παιδιά θα μου φαινόταν πολύ ύποπτο που μπορείς να ξεχωρίζεις το ροζ απο το σομόν και δεν τα αποκαλείς απλά ''κόκκινο''.

Το πιο περίεργο είναι ότι ξέρεις το χρώμα και στην καθομιλουμένη και εις την αντρικήν..bisexualιάρη.;ρ

Δημοσ.

Και μοδιστρούλα λοιπόν.

Μέρααα

Δημοσ.

μέρα ρε κακεντρεχή. Αν θες να ξέρεις, έχω και ραπτομηχανή και κόβω και ράβω ναούμ, σου ράψω ένα συνολάκι άμα θε.

Λοιπόν, αν έχεις 25 μέρες να πιεις γκαϊφέ, μετά ο γκαϊφές σου τα σκάει στην μούρη με την μία. Έναν νες (όχι πουτσίνους και μαλακίες) και έχεις γίνει πύραυλος. Α, πρέπει να έχω και πυρετό. Σκατά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...