cthulhucarbide Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Έχει σταθερό γκόμενο και έχει κάνει πολύ σεξ (δεν εννοώ με πολλούς, απλώς πολύ). Αλλά γιατί λες ότι το ψάχνει; Άμα φορούσε και μέρα τι θα σήμαινε δλδ;
mary Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ε δε ξερω...Μπορει τοτε απλα να αρεσει στον γκομενο της και να ντυνεται ετσι τα βραδυα.... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δεν πολυβγαίνει με τον γκόμενο. Anyway, συμφωνούμε πως δεν είναι τσούλα, αν και ίσως είναι σε μικρό βαθμό
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ποτέ δεν ξέρεις. πολλές γυναίκες φέρνουν λίγο σε πουτανέ αλλά τελικά δεν είναι. Ντύσιμο πάντως για γυναίκα με αξιοπρέπεια αυτό δεν είναι. 1
slygeo87 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τι έχει η κοντή φούστα; Να μη δούμε λίγο μπουτάκι;
g_alkis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Έχει γκόμενο, δεν πολυβγαίνει μαζί του και ντύνεται slutty Εχμ 2
mary Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δεν πολυβγαίνει με τον γκόμενο. Anyway, συμφωνούμε πως δεν είναι τσούλα, αν και ίσως είναι σε μικρό βαθμό Το μποτα γενικά και φουστα ειναι πολυ αοριστο. Πχ και εγω φοραω μποτα μεχρι το γονατο αλλά φλατ και φορεμα με κολαν απο μεσα και δε το κανει προστυχο ή πουτανε
slygeo87 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μαίρη έχει μσν; Μπορεί να είσαι ωραία και να κάνουμε κάτι.
kuzko21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Με ειπε ''μαλακα'' μπατσος στην Πανεπηστιμιου επειδη ο δρομος ειχε συνεχομενη ροη και ο μαλακας με το παπακι εβγαλε χερακι (χωρις φαρο , φλας και τα ρεστα) εχοντας την απαιτηση να κατσω κλαρινο για να πιασει τερμα αριστερα...πουτσα του με ποσο ερχοταν η καραμπολα απο πισω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ο εγκεφαλος μου ερμηνευσε τι μου ειπε οταν εφτασα Ομονοια....καρφωτος αυτοφορο σαββατοβραδο. 1
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τι έχει η κοντή φούστα; Να μη δούμε λίγο μπουτάκι; Αναλόγως. Εάν η φούστα είναι κανονικά μπλούζα τότε μάλλον πουτάνα είναι. Μαίρη έχει μσν; Μπορεί να είσαι ωραία και να κάνουμε κάτι. Είναι πιασμένη. Με ειπε ''μαλακα'' μπατσος στην Πανεπηστιμιου επειδη ο δρομος ειχε συνεχομενη ροη και ο μαλακας με το παπακι εβγαλε χερακι (χωρις φαρο , φλας και τα ρεστα) εχοντας την απαιτηση να κατσω κλαρινο για να πιασει τερμα αριστερα...πουτσα του με ποσο ερχοταν η καραμπολα απο πισω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ο εγκεφαλος μου ερμηνευσε τι μου ειπε οταν εφτασα Ομονοια....καρφωτος αυτοφορο σαββατοβραδο. Και λίγα σου είπε!
mary Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μαίρη έχει μσν; Μπορεί να είσαι ωραία και να κάνουμε κάτι. Οι μποτες δωρο του τζουτζουκου Και δεν υπαρχει μπορει, ειμαι!
g_alkis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Mαίρη φλατ μπότα; Δεν το περίμενα από σένα.
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ δεν περίμενα να εμπλακεί η Αμερική στον Β' ΠΠ μετά από την Βρετανία αλλά έγινε.
kuzko21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Οι μποτες δωρο του τζουτζουκου Και δεν υπαρχει μπορει, ειμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις