leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 τι θα κερδίσω με την τοκογλυφία ρε φίλε; Ούτε ποδήλατο θα έχω, ούτε ναρκωτικά.
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 αυτό θέλω να κάνω, αλλά μήπως έχεις κάνα κατοστάρικο;
status Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 αυτό θέλω να κάνω, αλλά μήπως έχεις κάνα κατοστάρικο; Μαζεύγω για τροχόσπιτο, δεν μπορώ καρντιά μου.;ρ
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Να σου πουλήσω το δικό μου, να πάρω το κατεμάκι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 τώρα που το λες, ναι, είναι γκέη. Θα τους βγάλω, να χώνομαι στην λάσπη σαν αληθινός άντρας, ναι, ναι. into the battlefield!
Chrisxxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον, αυτό εδώ το ποδήλατο θα πάρω. Δεν είναι αλητεία σκέτη; Ε; Ε; Nα βαλεις και ενα τραπουλόχαρτο στη πισω ρόδα για να κανει θόρυβο!
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 τραπουλόχαρτο; Τι να κλάσει το τραπουλόχαρτο. Εμείς παλιά βάζαμε πακέτο τσιγάρων τα πλακέ εκείνα τα καρέλια και άσσος. Κασετίνα, ναι. Με 2 μανταλάκια. Σαν τρακτέρ ακούγονταν Πω ρε Κρις, μη με στεναχωρείς, τόσο καγκουριά σου κάνει το κατεμάκι; Εγώ το καψουρεύτηκα με την πρώτη ματιά. Αλλά κωλώνω να πάρω τηλ να το παζαρέψω, γιατί 450 δεν δίνω. Μέχρι 350.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Bαλε κασετίνα τότε, να μη δει ο κόσμος ότι πήρες καινουριο ποδήλατο; Δυσκολα να στο ριξει στα 350 παντως.. Αλλά ειναι ωραίο ποδηλατακι.
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 τι δύσκολα ρε, εγώ δεν τολμάω καν να το ρωτήσω. Δικό μου αν ήταν, δεν τό'δινα με τόσα... Επ επ, ωραίο είπες είναι ε;
Chrisxxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τα ΚΤΜ απο εμφανιση σκίζουν, δεν ξέρω πως τα πανε στις υπόλοιπες κατηγορίες βεβαια, βγαζεις και τους λασποτήρες και εισ' ωραιος.. Στα 400 πιστευω παντως το παίρνεις το ποδηλατακι. Κέρνα τον και κανα μπουκαλι τσιπουρο και ειστε οκ.
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 μου αρέσουν οι λασπωτήρες γαμώτο... Προσθέτουν καγκουρίλα. Total cangouracy. Eptalofos square κι έτσι. Με άσπρη κάλτσα πάντα. Λες ε; Και τσίπουρο ε; Θα με δείρει η πόντια. Στην αρχή είπα κάνα διακοσάρι, μετά πήγε στα 250, μετά είπα 350... Προκαλώ την τύχη μου, ρισκάρω στενή επαφή με ποντιακή παντόφλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις