Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μη βιάζεσαι μουστάκια, δεν γεννήθηκε ακόμα. Σε ασπρόμαυρη οθόνη το είδε ο χαζομπαμπάς και έτρεξε να διαλαλήσει.

α, και φρόντισε να αλλάξεις νικ σύντομα, σε μπερδεύω με εμένα ε.

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Έχετε απόλυτο δίκιο,εκτός του μαγκαζάτορα που κράτησε κανα χρόνο.

Βρείτε κανα πιασάρικο θέμα που βγάζει μάτια,να μπω και να ξεσαλώσω πλακώνοντας μπινελίκια επί δικαίων και αδίκων.

Oh,wait,αυτό δε κάνω όλο το καιρό;

Δημοσ.

πφφφ, νεολαία... Ύπνος με το ένα μάτι ανοιχτό 2:00 ως 2:30, 4:00 ως 4:30 και 6:30 ως 7:00, ούτε καφέδες ούτε φραΠΟΥΤΣΙΝΟΙ ούτε ελληνοτουρκικοί. Τώρα ετοιμάζω το τσιπουράκι μου και περιμένω το ποντιουλίνι μου να έρθει για να ξεραθώ στον ύπνο.

Δημοσ.

Νταξει σκατα δε ξαναπινω ουτε γουλια αλκοχολ και δε ξαναξενυχταω για καμια ποτανα μεχρι τον Ομτωβριο...

Γιατι δε ξαναπας φανταρινος;;

Δημοσ.

πφφφ, νεολαία... Ύπνος με το ένα μάτι ανοιχτό 2:00 ως 2:30, 4:00 ως 4:30 και 6:30 ως 7:00, ούτε καφέδες ούτε φραΠΟΥΤΣΙΝΟΙ ούτε ελληνοτουρκικοί.

Έχει πυρετό κανένα μικρό?

Δημοσ.

έχει πυρετό ο μεγάλος. 40φεύγα ο πούστης.

Άθλιε, ευχαρίστως πήγαινα ένα εξαμηνάκι στρατό ξανά ε. Διακοπές τσάμπα, ξενοιασιά...

Δημοσ.

μη βιάζεσαι μουστάκια, δεν γεννήθηκε ακόμα. Σε ασπρόμαυρη οθόνη το είδε ο χαζομπαμπάς και έτρεξε να διαλαλήσει.

α, και φρόντισε να αλλάξεις νικ σύντομα, σε μπερδεύω με εμένα ε.

Κάτι τέτΧοιο..;ρ

Καλά μωρέ σαφρακιασμένε, ξανθιά είσαι και δε μπορείς να ξεχωρίσεις το νικ σου απ το νικ του; ;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...