firewalker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αυτοί που επιτρέπουν την πώληση kit για Xenon φώτα σε αυτοκίνητα και μηχανές, να μην τους ξανασηκωθεί. 5
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Χθες ο μαλάκας ο μαύρος το παράκανε με το μπούκοβο. Πριν λίγο έφυγε η κάψα. Πως καταλήξαμε πάλι εκεί 1
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 όταν τον πιάσουν τα κουβαρνταλίκια του τον μαύρο, παίρνουν φωτιά κωλοτρυπίδες.
Adon1s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ο μαύρος είναι εμπειρία ρε παίδες . Εχω κανα χρόνο να περάσω αποκεί μιας και μου πέφτει μακρυά ( Μπότσαρη είμαι ) μια φορά ήταν ενας εκει και ετρωγε την ωρα που παράγγελνα , και ειχε ζητήσει εξτρα μπούκοβο , και σε κάποια φάση είχε κοκκινίσει και άρχισε να κλαίει . ακόμα με το άζαξ ρίχνει την μυστικη φόρμουλά του ;
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 εμένα κάτι μου λέει ότι αυτό το άζαξ είναι μεγάλη μούφα πάντως... 2
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 εμένα κάτι μου λέει ότι αυτό το άζαξ είναι μεγάλη μούφα πάντως... Όλα είναι μούφα, γι' αυτό το γαμάει στο μπαχαρικό. 3
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα, αν δεν έκανε τις καραγκιοζιές του θα ήταν ακόμα_μια_καντίνα. Ο πόντιος στο μακεδονία παλάς είναι κλάσεις ανώτερος.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όλα είναι μούφα, γι' αυτό το γαμάει στο μπαχαρικό. Αυτο βασικά. Αλλα το ολο σκηνικο ειναι για τα πανηγυρια. +1 γατι που παιζει να χει φαει πιο πολυ μπουκοβο και απο τον Θειο μου το Γιωργο τον μαλλιά.
status Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα, αν δεν έκανε τις καραγκιοζιές του θα ήταν ακόμα_μια_καντίνα. Ο πόντιος στο μακεδονία παλάς είναι κλάσεις ανώτερος. Και ο Πόντιος στην Κω, είπαμε ρε μαλάκες, παλιννοστούντες αλλά σεις το γαμήσατε..;ρ
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 εντάξει, ένας αθηνατζής και ο Άθλιος θάβουν τον Μαύρο. Συμπεραίνουμε ότι ο Μαύρος ΓΑΜΑΕΙ. 2
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 εντάξει, ένας αθηνατζής και ο Άθλιος θάβουν τον Μαύρο. Συμπεραίνουμε ότι ο Μαύρος ΓΑΜΑΕΙ. εγω ποτε τον εκραξα ρε?
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 έλα Άθλιε, δες τι βρήκα! http://www.youtube.com/watch?v=zkiF8DTNelU
Προτεινόμενες αναρτήσεις