alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Πότε μειώθηκαν τα διόδια στα μάλγαρα; 1.20 πλήρωσα από 2.40αδυνάτισες; 3
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Not yet 12. Καλημερα brickoman
brickoman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Not yet 12. Καλημερα brickoman Και πάλι, 11:28 δεν το λες και μέρα.
caution Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Πάω να ανοίξω την πόρτα να δω ποιος διάολος χτυπάει. Ανοίγω. Τρώω ένα instant ίσιωμα, βλέποντας Francoise Hardy v.2 με χαρτούρα στο χέρι.Εν τω μεταξύ boxerάκι εγώ, μαλλί από μαξιλάρι και απαράδεκτο μακώ. You sexy thing, not, κατάσταση. Τελικά η φάση ήταν σχετική με δουλειά μου, που δεν παίζει να ενημερώθηκα ποτέ για συνάντηση, αλλά γάμησέ το αυτό. To θέμα είναι ότι απέσπασα τηλέφωνο με ακυρότατη δικαιολογία και τώρα κοιτάζω ώρα το χαρτάκι και είμαι να την πάρω - να μην την πάρω.Ας μπω λίγο oott, μιας και αποφεύγω να πάρω απόφαση, η κότα... 1
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Επρεπε να της πεις Pedicabo ego vos et irrumabo,Aureli pathice et cinaede Furi,qui me ex versiculis meis putastis,quod sunt molliculi, parum pudicum.Nam castum esse decet pium poetamipsum, versiculos nihil necessest; qui tum denique habent salem ac leporem,si sunt molliculi ac parum pudiciet quod pruriat incitare possunt,non dico pueris, sed his pilosisqui duros nequeunt movere lumbos.Vos, quod milia multa basiorumlegistis, male me marem putatis?Pedicabo ego vos et irrumabo. 1
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Πάω να ανοίξω την πόρτα να δω ποιος διάολος χτυπάει. Ανοίγω. Τρώω ένα instant ίσιωμα, βλέποντας Francoise Hardy v.2 με χαρτούρα στο χέρι. Εν τω μεταξύ boxerάκι εγώ, μαλλί από μαξιλάρι και απαράδεκτο μακώ. You sexy thing, not, κατάσταση. Τελικά η φάση ήταν σχετική με δουλειά μου, που δεν παίζει να ενημερώθηκα ποτέ για συνάντηση, αλλά γάμησέ το αυτό. To θέμα είναι ότι απέσπασα τηλέφωνο με ακυρότατη δικαιολογία και τώρα κοιτάζω ώρα το χαρτάκι και είμαι να την πάρω - να μην την πάρω. Ας μπω λίγο oott, μιας και αποφεύγω να πάρω απόφαση, η κότα... you GILF lover, you
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 αδυνάτισες; Μα 50% μείωση; Τι διάολο μας ετοιμάζουν άραγε;
Adon1s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως , αν έχετε κονέ με Νοσοκομεία , γηροκομεία κλπ , μια είναι η λύση παίδες . Ασχοληθειτε ή ανοίξτε γραφείο κηδειών , στανταρακι εισοδημα .
brickoman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Saving Private Ryan προβολή σε λίγο..... 1
linkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 πολυ ωραία ταινία Indeed. Προβολη machinist σε λιγο.Ελπιζω να μην θελω να αυτοκτονησω μετα.
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μα 50% μείωση; Τι διάολο μας ετοιμάζουν άραγε; μειώθηκαν εδώ και λίγες μέρες, που άνοιξαν κάτι καινούρια διόδια κάπου μετά το Κλειδί (στην εγνατία προς Βέροια). Εκείνα νομίζω είναι 2+ ευρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις