Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η οποία παρεμπιπτόντως δε θέλει απαραιτήτως γάλα. Εμένα μου αρέσει ΄άνευ. αυτή η στιχομυθία κάτι μου θυμίζει
mary Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ειχα κοψει και πιπερια πρασινη, φετα, κασερια, ΜΠΕΗΚΟ, 3 αβγα και γαμω το σπιτι της καηκε. βιολογικα τα αβγα ε. νοικοκυροπαιδι, οχι αστεια!
athlios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 καταταλλα παλευω με τα μαξιλαρια να σηκωθω να μαζεψω το μπουρδελο αυτο που λεγεται κουζινα.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εντάξει λοιπόν. ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΡΓΑ θα τους βάλετε να κάνουν ρε μάγκες; Αααα, εδώ σας θέλω. Να σπάνε πέτρες; Τι να τις κάνουμε τόσες πέτρες, σπασμένες κιόλας;Εεεε; Kαταρχήν θα φτιάξουμε την υποθαλάσσια γιατι όπως αποδείχτηκε το Μετρό μόνο όσο άψογα και αν λειτουργεί δεν αρκει.
athlios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Kαταρχήν θα φτιάξουμε την υποθαλάσσια γιατι όπως αποδείχτηκε το Μετρό μόνο όσο άψογα και αν λειτουργεί δεν αρκει. θα τους βαλουμε να βαράν φραπεδες ρε. ολη μερα ολη νυχτα.
YiN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ειχα κοψει και πιπερια πρασινη, φετα, κασερια, ΜΠΕΗΚΟ, 3 αβγα και γαμω το σπιτι της καηκε. βιολογικα τα αβγα ε. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους. αυτή η στιχομυθία κάτι μου θυμίζει Ξηγήσου.
athlios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους.. τιπες ρε για τα βρακια μου. Ξηγήσου.
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ειχα κοψει και πιπερια πρασινη, φετα, κασερια, ΜΠΕΗΚΟ, 3 αβγα και γαμω το σπιτι της καηκε. βιολογικα τα αβγα ε. πλουσιε αντρα;ρ
athlios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Επισης διαβαζω το τοπικ του ινσομνιακ για το τρολαρισμα και εχω τελειωσει 2 πακετα χαρτομαντηλα[εκεινα που ειναι σε κουτι και εχουμε ολοι στο αυτοκινητο] Ηθελα να το γραψω εκει αλλα κριμα ειναι να τους αναστατωσω. πλουσιε αντρα;ρ ειχα και μανιταρια ε, απλα ξεχασα να τα βαλω.
YiN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 τιπες ρε για τα βρακια μου. Ότι είναι από καραβόπανο. Μάλλον.
athlios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ότι είναι από καραβόπανο. Μάλλον. τωρα ειπες κατι για τον κωλο μου?? Τι σκατα?
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ειχα και μανιταρια ε, απλα ξεχασα να τα βαλω. Ου, παρατάω την γυναίκα μου για πάρτη σου, μια κουβέντα πες μόνοοοοοοοοοοοοοο μία!
athlios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ου, παρατάω την γυναίκα μου για πάρτη σου, μια κουβέντα πες μόνοοοοοοοοοοοοοο μία! πέος.
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Επισης διαβαζω το τοπικ του ινσομνιακ για το τρολαρισμα και εχω τελειωσει 2 πακετα χαρτομαντηλα[εκεινα που ειναι σε κουτι και εχουμε ολοι στο αυτοκινητο] Ηθελα να το γραψω εκει αλλα κριμα ειναι να τους αναστατωσω. ειχα και μανιταρια ε, απλα ξεχασα να τα βαλω. να γράψεις ρε μουνί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις