status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μμμ, εσένανε έτσι σε κάνει; Εγώ την έχω εκπαιδεύσει. Και της έχω πάρει δώρο και κάτι παντόφλες, γαμάτες. Μαλακέεεεες, χνουδωτέεεεες, απαλέεεεες, φχαριστιέσαι. Ε, ναι, μην αφήνει και σημάδια, άντε βρε, και με τηλεφωνικό κατάλογο σου εύχομαι ;ρ Όχι ρε συ, σπίτι της είναι τώρα, πλένει κάτι ρούχα. ;ρ
athlios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν παίρνω ενα τεταρτάκι για αρχη και ενα ντακο και σε περιμενω να περιποιηθούμε τις πληγες σου.
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 σπίτι της; Ζμάνατς; Μμμ, να τα φοβάσαι αυτά ε. Να τα κόψεις. Οι πεθεράδες βάζουν φιτίλια. οκ άθλιε. Με αλκοόλ να σβήσω την στεναχώρια μου. Κάντα 2 τα τεταρτάκια. Τέσσερα καλύτερα. Μην τον πηγαινοφέρνοιμε συχνά τον άθρωπα.
athlios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τσιτώνει κιολας ο κρητικός αν τα πινεις γρηγορα. Λλαου λλαου.
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 σπίτι της; Ζμάνατς; Μμμ, να τα φοβάσαι αυτά ε. Να τα κόψεις. Οι πεθεράδες βάζουν φιτίλια. οκ άθλιε. Με αλκοόλ να σβήσω την στεναχώρια μου. Κάντα 2 τα τεταρτάκια. Τέσσερα καλύτερα. Μην τον πηγαινοφέρνοιμε συχνά τον άθρωπα. Η πεθερούλα μου είναι κουφή, ζήλια, ψώρα. ;ρ 2
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τι ζήλια ρε μαλάκα; Θα ζήλευα αν με έλεγες ότι ήταν μουγκή. άσε που η δικιά μου είναι πεθαμένη. ΖΗΛΙΑ, ΨΩΡΑ.
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τι ζήλια ρε μαλάκα; Θα ζήλευα αν με έλεγες ότι ήταν μουγκή. άσε που η δικιά μου είναι πεθαμένη. ΖΗΛΙΑ, ΨΩΡΑ. Γαμώ το, με νίκησες.;ρ 1
siracos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τι ζήλια ρε μαλάκα; Θα ζήλευα αν με έλεγες ότι ήταν μουγκή. άσε που η δικιά μου είναι πεθαμένη. ΖΗΛΙΑ, ΨΩΡΑ. Κωλόφαρδε Πες μας το κόλπο
insomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Της είπε ότι την αγαπάει και εκείνη πέθανε από την ταραχή. 2
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μμμ, εσένανε έτσι σε κάνει; Εγώ την έχω εκπαιδεύσει. Και της έχω πάρει δώρο και κάτι παντόφλες, γαμάτες. Μαλακέεεεες, χνουδωτέεεεες, απαλέεεεες, φχαριστιέσαι. Λέφτερ, έχει μεγαλώσει κι άλλο το βασίλειό σου;
Pantelwolf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 η μάνα μου: -μπορεις απο κει που εισαι να δεις τον υπολογιστη μου; ΝΟΜΙΖΩ οτι κατι δεν παει καλά, πρεπει να ειναι κατι που κατέβασα.. (το pc ειναι απο προσφατο φορματ) έπειτα που αφαίρεσα 3.000 τουλμπαρς είπα να κανω κι ενα σκαν Α ΡΕ ΜΑΝΑ 4
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Λέφτερ, έχει μεγαλώσει κι άλλο το βασίλειό σου; Μ; Τι αννοάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις