Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν επιτρέπεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Tο μέχρι πότε επιτρέπεται εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ανά περίπτωση. 1
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Να ενημερώσω ότι στην εγκυμοσύνη επιτρέπετε το σεξ Μέχρι και την τελευταία στιγμή της εγκυμοσύνης 9+ και επίσης προτείνετε ώστε o κόλπος να είναι ενεργός τον τελευταίο μήνα Πως γίνεται να το γνωρίζω εγώ που δεν έχω κάνει παιδί και κάποιος που περιμένει όχι; Νουμίζ'ς, εντιτ: ωχ με πρόλαβε ο μαιεύτηρ.;ρ 1
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Να ενημερώσω ότι στην εγκυμοσύνη επιτρέπετε το σεξ Μέχρι και την τελευταία στιγμή της εγκυμοσύνης 9+ και επίσης προτείνετε ώστε o κόλπος να είναι ενεργός τον τελευταίο μήνα Πως γίνεται να το γνωρίζω εγώ που δεν έχω κάνει παιδί και κάποιος που περιμένει όχι; Ότι είπαν τα τέκνα από πάνω.
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αληθεύει οτι στον 9ο μήνα αν το πέος είναι στον κόλπο χτυπάει το κεφάλι του βρέφους; ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αληθεύει οτι στον 9ο μήνα αν το πέος είναι στον κόλπο χτυπάει το κεφάλι του βρέφους; ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ Δεν το γνωρίζω αλλά μου φαίνεται λογικό. Fucking εγκράτεια!
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πλάκα κάνω. Όχι, σοβαρά. Στον 9ο μήνα, το έμβρυο κατεβαίνει με το κεφάλι κάτω, άρα είναι λογικό.
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Όχι, δεν αληθεύει. Οκ αφού μας το επιβεβαίωσε ο Πρώτος από εδώ, είμαστε σίγουροι.
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μμμ, ξενέρωσα, πίστευα και εγώ ότι θα έβγαινε ο brickman να πει ότι τον έχει "ακουμπήσει" στο κεφάλι της κόρης του, ενδομήτρια, και μου πήρε την χαρά ο Λούσιφερ.. 7
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 λολολολ Μην γελάς, ζω ένα δράμα τώρα.. ΤΩΡΑ
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μμμ, ξενέρωσα, πίστευα και εγώ ότι θα έβγαινε ο brickman να πει ότι τον έχει "ακουμπήσει" στο κεφάλι της κόρης του, ενδομήτρια, και μου πήρε την χαρά ο Λούσιφερ.. Αρχικά δεν είμαστε καν στον 9ο μήνα. Και εκτός αυτού την έχω ακουμπήσει την μικρή. Δηλαδή μου κλώτσησε το χέρι αλλά κάτι είναι κι αυτό! Υ.Γ. Στο υπερηχογράφημα μου έδωσε την εντύπωση ότι μου βάραγε προσοχή. Έτσι.... Έχει καταλάβει την ανωτερότητά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις