slygeo87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Να έρθω να κάνουμε γούτσου γούτσου κάτω από τις κουβέρτες;
YiN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Να έρθω να κάνουμε γούτσου γούτσου κάτω από τις κουβέρτες; 12
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 It's been a long roadGettin from there to hereIt's been a long timeBut my time is finally hereAnd I will see my dreams come alive at nightI will touch the skyAnd they're not gonna hold me down no moreNo they're not gonna change my mind'Cause I've got faith of the heartI'm going where my heart will take meI've got faith to believeI can do anythingI've got strength of the soulNo one's going to bend nor break meI can reach any starI've got faithI've got faithFaith of the heart
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πόσα κιλά είναι αυτό το θεριό ρε;
YiN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πόσα κιλά είναι αυτό το θεριό ρε; ΜΟΣΚΙΤΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ *σπανκ* ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ *σπανκ* ΠΟΥ ΄ΣΑΙ *σπανκ* Εεεε κιλά δεν ξέρω. Αλλά είναι γύρω στο 1 μέτρο μήκος μαζί με την ουρά. ΟΥΗΝΚ. 2
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ΜΟΣΚΙΤΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ *σπανκ* ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ *σπανκ* ΠΟΥ ΄ΣΑΙ *σπανκ* Εεεε κιλά δεν ξέρω. Αλλά είναι γύρω στο 1 μέτρο μήκος μαζί με την ουρά. ΟΥΗΝΚ. Ειδες sly; Εγω εχω αμεση προσβαση κατω απο τα σκεπασματα της Γιν! Νταξει, θυμαμαι τον γατο σου μινιον και εχει γινει Γκοντζιλλα με φατσα "Respect my Authoritah". Υπέροχος. 1
caution Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 2 χρονών με γαντάκια και ξανθιές κοτσίδες... ...και η μάνα του η ΧΟΝΤΡΟΚΑΡΓΙΟΛΑ να του φωνάζει και να το τραβολογά! Μου ήρθε να επέμβω! Με τσεκούρι.
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ένα αστείο της κάναμε και έβαλε το γατάκι να μας κάνει κόνξες! Μου θύμησε μία τύπισσα. Ήμουν εγώ, ο ξαδερφός μου και το σκυλί του ξαδερφού μου (όχι η κοπέλα του). Εγώ κράταγα το σκύλο για να κατουρήσει ώσου σκάει μύτη μία φίλη του ξαδερφού μου στη γειτονιά, εγώ δεν την ήξερα. Με γράφει στη ΜΟΥΝΑΡΑ της και παίρνει το σκύλο αγκαλιά. Ήθελα πολύ να τη σαπίσω στο ξύλο που δεν με χαιρέτησε αλλά συγκρατήθηκα. Μετά χέσαμε και ήρθαμε σπίτι. 5
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον κοιταχτε να δείτε άτιμο πράγμα που ειναι τα δυο φύλα. Γραφει η Γιν στο μήνυμα 7866 ρομαντικά λογάκια για το κουνουπι. Παίρνει like και απο το κουνούπι και απο την nenya (με τους υπόλοιπους να εχουμε χώσει, στη καλύτερη, τις μούρες μας στην οθονη).Αν λ.χ εγω ειχα απευθυνθεί με τα ιδια ερωτόλογα στον Sly, το πολυ πολυ να μας εκανε κανα like ο τοξοβόλος και να κρυβόμασταν κανα μηνα.... =P 6
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Έλα ρε ανήλικε, πώς κάνεις έτσι ρε μαναράκι μου, μικρό παιδί, δροσερό, στιβαρό, απαλόδερμο και γλυκό, θα σου ζαρώσει το όσχεο βρε πουλάκι μου. ΤΟ ΟΣΧΕΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΑΡΩΣΕΙ, ΓΟΥΤΟΥΝΙ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΩΧ ΩΧΩΧ 10
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον κοιταχτε να δείτε άτιμο πράγμα που ειναι τα δυο φύλα. Γραφει η Γιν στο μήνυμα 7866 ρομαντικά λογάκια για το κουνουπι. Παίρνει like και απο το κουνούπι και απο την nenya (με τους υπόλοιπους να εχουμε χώσει, στη καλύτερη, τις μούρες μας στην οθονη). Αν λ.χ εγω ειχα απευθυνθεί με τα ιδια ερωτόλογα στον Sly, το πολυ πολυ να μας εκανε κανα like ο τοξοβόλος και να κρυβόμασταν κανα μηνα....=P
Προτεινόμενες αναρτήσεις