slipknot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επειδή βαριέμαι να το διαβάζω όλο αυτό, για spoilerιασέ μου τι γίνεται... Ρε απαράδεκτε, κάθεσαι και μας γράφεις ιστορίες από τη ζωή σου ως άλλος Bukowski, αλλά βαριέσαι να διαβάσεις ένα κειμενάκι το πολύ 2 σελίδων; 2
brickoman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ρε απαράδεκτε, κάθεσαι και μας γράφεις ιστορίες από τη ζωή σου ως άλλος Bukowski, αλλά βαριέσαι να διαβάσεις ένα κειμενάκι το πολύ 2 σελίδων; Ιστορίες να γράφω έχω όρεξη. Τώρα που τα λέμε μου θύμισες κάτι παραμύθια που είχα γράψει (και με σίκουελ -- 13 παραμύθια σύνολο) όσο ήμουν στην σχολή. Θα τα σκαννάρω αύριο και θα σας τα ανεβάσω εδώ! φτηνος μπουκοφσκι 1
brickoman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Α ήσουν από μικρός παραμυθάς δηλαδή Θα έβαζα την ίδια εικόνα που έβαλα και στον Τούφα, αλλά επειδή δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι απλά κοίτα το πάνω ποστ. 1
slipknot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ιστορίες να γράφω έχω όρεξη. Τώρα που τα λέμε μου θύμισες κάτι παραμύθια που είχα γράψει (και με σίκουελ -- 13 παραμύθια σύνολο) όσο ήμουν στην σχολή. Θα τα σκαννάρω αύριο και θα σας τα ανεβάσω εδώ! Ο λόγος σου, υπογραφή μου. Καλύτερα να κάνεις deliver αλλιώς θα έρθουμε από κει. 1
brickoman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, τα λέμε αύριο ή πιο αργά το βράδυ. Γκουντ μπάι! Ο λόγος σου, υπογραφή μου. Καλύτερα να κάνεις deliver αλλιώς θα έρθουμε από κει. Σοβαρά, αύριο θα ανεβάσω όσες σελίδες από το πρώτο βιβλίο προλάβω. Επίσης έχω ζωγραφίσει τους ήρωες με στάμπιλο! 1
g_alkis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τι σκανάρισμα. Ρrintscreen καλύτερα. Θέλουμε τα πιο πρόσφατα. 1
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τούφα τι ειν' αυτό ρεη; 420injectitfaggit >go to party where everybody is smoking weed >join a group a passing a joint >"You wan't tokes bro?" >"Nah man I dont smoke joints" >proceed to pull out syringe >squirt THC in ass
caution Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Περίεργη μέρα σήμερα... ψάχνω @ www να δω τι έγινε σαν σήμερα, δεν μπορεί!-Με ξύπνησαν στις 5 για να μου πουν ευχάριστο νέο.-No fucking hangover!-Βρήκα λεφτά σε παντελόνι.-Μόνο πράσινα φανάρια.-Πάρκινκ το πρωί, έτσι απλά ακριβώς εκεί που έψαχνα.-Τα τσαλακωμένα χαρτιά μπαίνουν στον κάδο από τα 6,75+ εδώ και μια ώρα.Γενικά ΓΑΜΩ! Αν πηδήξω κιόλας, θα είναι η πιο περίεργη μέρα της ζωής μου
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 <p>Περίεργη μέρα σήμερα... ψάχνω @ www να δω τι έγινε σαν σήμερα, δεν μπορεί!<br><br> -Με ξύπνησαν στις 5 για να μου πουν ευχάριστο νέο.<br> -No fucking hangover!<br> -Βρήκα λεφτά σε παντελόνι.<br> -<strong>Μόνο </strong>πράσινα φανάρια.<br> -Πάρκινκ το πρωί, έτσι απλά ακριβώς εκεί που έψαχνα.<br> -Τα τσαλακωμένα χαρτιά μπαίνουν στον κάδο από τα 6,75+ εδώ και μια ώρα.<br><br> Γενικά ΓΑΜΩ! Αν πηδήξω κιόλας, θα είναι η πιο περίεργη μέρα της ζωής μου </p> Wake up Alice, out are not in Kansas anymore. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App Ρε απαράδεκτε, κάθεσαι και μας γράφεις ιστορίες από τη ζωή σου ως άλλος Bukowski, αλλά βαριέσαι να διαβάσεις ένα κειμενάκι το πολύ 2 σελίδων; Ιστορίες να γράφω έχω όρεξη. Τώρα που τα λέμε μου θύμισες κάτι παραμύθια που είχα γράψει (και με σίκουελ -- 13 παραμύθια σύνολο) όσο ήμουν στην σχολή. Θα τα σκαννάρω αύριο και θα σας τα ανεβάσω εδώ! φτηνος μπουκοφσκι chronicles of Narnia ??Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 btw sigur ros AMA τωρα στο reddit: http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/177fzp/iam_sigur_r%C3%B3s_an_icelandic_band_consisting_of/
Προτεινόμενες αναρτήσεις