leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εναλλακτικά, μία ωραία Τρίτη πας ιχθυοπωλείο και γυρνάς σπίτι αναφωνώντας: "Γυναίκα έφερα το ψάρι." καταρχήν δεν είναι τόσο απλό, πρέπει επιπλέον να το καθαρίσεις, να το ψήσεις/τηγανίσεις, να φκιάσεις και καναδυοτριατέσσερα μεζεκλίκια από δίπλα, να έχεις καβάτζα ρακή κρητικιά στον καταψύκτη, κλπ. Μετά, η μέθοδος αυτή εγγυάται την τεκνοποίηση, αλλά όχι το είδος των υδραυλικών που θα φέρει το τέκνο. Ωπ ωπ. Εκτός αν εννοάς, αντί για σουίτες και τζάκια και φρούτα, να πάρει το ψάρι, και μόλις το ψήσει και ετοιμάσει τα μεζεδάκια κλπ, να... Ναι, ναι, σωστά.
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ατηλιε οι φιλοι μου σε μισουν, Τους εχω πρηξει τα παπαρια με τον κυριο ραπτοπουλο, κυριο μπουγατσα και σια εισαι αναγωγος. Ok τωρα?
brickoman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 το σαββατο εχει καποια απεργια στα ΜΜΜ? Μετρό μάλλον από όσο γνωρίζω. Μπράβο ρε μπρίκομαν. Θενξ αλλά έχουμε ακόμα καιρό. 1
giasimera Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εναλλακτικά, μία ωραία Τρίτη πας ιχθυοπωλείο και γυρνάς σπίτι αναφωνώντας: "Γυναίκα έφερα το ψάρι." Η πιό σωστή συμβουλή στο ερώτημα του στάτου: Εξήγηση: Σύμφωνα με αρχαίες δοξασίες,άμα βάλεις παγάκια στ΄αρχίδια σου λίγο πριν γαμήσεις,θα κάνει κορίτσι,έτσι λένε. Σύμφωνα με τη γνωστή παροιμία "αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρια" Σύμφωνα με το καιρό αυτές τις μέρες (πουτσόκρυο του κερατά),για να "βρέξει κώλο" σίγουρα θάχει βρέξει και τα παπάρια του,οπότε για να παρουσιάσει το ψάρι στη "μέλλουσα κυοφορούσα του σπέρματός του",έχει σίγουρα την επιλογή:κουρίτς. Αντίο.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Σύμφωνα με τη σχετικά νέα επιστήμη της μοριακής βιολογίας και γενετικής βέβαια, δεν πα να βάλεις τα αρχίδια σου και στη γάστρα, 50/50 είναι. 1
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ok τωρα? Το σαβουαρ βιβρ και συ εχετε ταυτιστει.
caution Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Υπερπληθυσμό έχουμε! Αν δεν έχετε κανένα καλό σχέδιο για να την κάνουμε για Άρη, τα πουλιά στα παντελόνια σας until further notice. 2
brickoman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Υπερπληθυσμό έχουμε! Αν δεν έχετε κανένα καλό σχέδιο για να την κάνουμε για Άρη, τα πουλιά στα παντελόνια σας until further notice. Βασικά εγώ ήδη σχεδιάζω μαζί με τον σλιπκνοτ τον 3ο ΠΠ οπότε θα μειωθεί ξανά ο πληθυσμός, do not worry! 1
giasimera Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Σύμφωνα με τη σχετικά νέα επιστήμη της μοριακής βιολογίας και γενετικής βέβαια, δεν πα να βάλεις τα αρχίδια σου και στη γάστρα, 50/50 είναι. Σάλτα και γαμήσου μωρή Λουγκρητία Μπόρτζια,πας να μου χαλάσεις το επιστημονικοφανές μου post... 1
caution Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εσύ να αφήσεις το γονιδίωμα σου στην γη. Pretty plz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις