cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τέτοιο πράγμα γράμμα σεντόνι δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά των σερβερ.
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Για μοιράσου τα μυστικά σου μαζί μας, Ω μέγα μύστη της τεκνογονίας ;ρ διακρίνω ψήγματα ειρωνείας, αλλά θα το παραβλέψω... Άκου λοιπόν τι πρέπει να κάνεις, μικρέ γλυκέ ψαρόμορφε πατερούλη, για να μην γεμίσει τσουτσούνια το σπιτικό σου: Θα πάρεις την καλή σου και θα πάτε σε ένα ωραίο μέρος εκδρομή, σε ένα καλό ακριβό ξενοδοχείο, σε μια ακριβή σουίτα. Θα καίει το τζάκι, θα έχετε φρούτα εξωτικά, σαμπάνιες, και λοιπά και λοιπά, ξέρεις. Μην περιγράφω τώρα με τις ώρες ξέρεις πώς θα πάει, θα αρχίσετε όλα αυτά που καταγουστάρουν οι γυναίκες και σκυλοβαριούνται οι άντρες, και μόλις τελειώσετε με αυτά, θα... ...θα με πάρεις τηλέφωνο και θα έρθω, θα είμαι στο λόμπι και θα περιμένω. Μουχαχαχαχα, μουαααχαχαχαχα, χαρχαρχαρ, γκλουρπ, σομπ, αμαν, καλά ρε θείο μη βαράς, μια πλάκα έκανα, σμπαρακουάκ... 6
revolver1990 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6bceBRNEEuY Πολλές καλημέρες 1
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 θα κοπει το ιντερνετ απ τους κεραυνους, θα κοπει το download πουχω βαλει απ τις 9 το πρωι, και θα αρχισω να βλαστημαω. μετα θα πουνε οτι ειμαι και κακος...
brickoman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ωπ, ωπ, ωπ! Ωπα Μπρικομαν style! Καλό μεσημέρι!
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ατηλιε οι φιλοι μου σε μισουν, Τους εχω πρηξει τα παπαρια με ραπτοπουλο μπουγατσα και σια 1
sabpaxa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CwL_l0D2XAY 1
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 διακρίνω ψήγματα ειρωνείας, αλλά θα το παραβλέψω... Άκου λοιπόν τι πρέπει να κάνεις, μικρέ γλυκέ ψαρόμορφε πατερούλη, για να μην γεμίσει τσουτσούνια το σπιτικό σου: Θα πάρεις την καλή σου και θα πάτε σε ένα ωραίο μέρος εκδρομή, σε ένα καλό ακριβό ξενοδοχείο, σε μια ακριβή σουίτα. Θα καίει το τζάκι, θα έχετε φρούτα εξωτικά, σαμπάνιες, και λοιπά και λοιπά, ξέρεις. Μην περιγράφω τώρα με τις ώρες ξέρεις πώς θα πάει, θα αρχίσετε όλα αυτά που καταγουστάρουν οι γυναίκες και σκυλοβαριούνται οι άντρες, και μόλις τελειώσετε με αυτά, θα... ...θα με πάρεις τηλέφωνο και θα έρθω, θα είμαι στο λόμπι και θα περιμένω. Μουχαχαχαχα, μουαααχαχαχαχα, χαρχαρχαρ, γκλουρπ, σομπ, αμαν, καλά ρε θείο μη βαράς, μια πλάκα έκανα, σμπαρακουάκ... Εναλλακτικά, μία ωραία Τρίτη πας ιχθυοπωλείο και γυρνάς σπίτι αναφωνώντας: "Γυναίκα έφερα το ψάρι."
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ατηλιε οι φιλοι μου σε μισουν, Τους εχω πρηξει τα παπαρια με ραπτοπουλο μπουγατσα και σια εισαι αναγωγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις