YiN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ε ναι, παίρναν τα κέρατά τους στο μετρό τόσα χρόνια και τους κακοφάνηκε ... Δεν ξέρω αν έχεις δει και τι έχουν κάνει με άδειες κτλ. Φάση δηλώνουν άδεια ή ασθένεια την ημέρα της απεργίας και πληρώνονται κανονικά. Τρελαίνομαι. 5 εκατομμύρια κόσμος να πα να γαμηθεί. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω αν έχεις δει και τι έχουν κάνει με άδειες κτλ. Φάση δηλώνουν άδεια ή ασθένεια την ημέρα της απεργίας και πληρώνονται κανονικά. Τρελαίνομαι. 5 εκατομμύρια κόσμος να πα να γαμηθεί. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. οι μαλακες δεν ειναι αυτοι, βρισκουν πατημα και τα κανουν , οι αλλοι που δεν βγαζουν την απεργια καταχρηστικη τι ρολο βαρανε δλδ? 5 μερες χωρις μετρο , γαμω τα παντα.
christiana78 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ρε άσε, έχω στο περιβάλλον μου άτομο και μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιρνε τρελλά λεφτά με υπερωρίες και νύχτες και γιορτές που ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα με δικά του λόγια..
YiN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 οι μαλακες δεν ειναι αυτοι, βρισκουν πατημα και τα κανουν , οι αλλοι που δεν βγαζουν την απεργια καταχρηστικη τι ρολο βαρανε δλδ? 5 μερες χωρις μετρο , γαμω τα παντα. 6 μέρες. Έπεσε εισαγγελική παρέμβαση σήμερα, αλλά στ'@@ τους απ'ό,τι κατάλαβα.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν δε σε πονέσει η απεργία όμως, τι νόημα έχει; 1
sabpaxa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μετρο με θελατε...λλουστειτε τα τωρα,λλαμογια 1
YiN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν δε σε πονέσει η απεργία όμως, τι νόημα έχει; Ελπίζω να μην το λες σοβαρά αυτό. μετρο με θελατε...λλουστειτε τα τωρα,λλαμογια Δεν απεργεί μόνο το μετρό. Κάνουν στάσεις εργασίας και απεργίες οι πάντες. Φαντάζομαι ΜΜΜ έχετε γενικά πάνω ε;
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ελπίζω να μην το λες σοβαρά αυτό. ΜΜΜμμμ ok. :/ Την άλλη φορά ας κάνουν απεργία 02:00 - 05:30 να είναι όλοι χαρούμενοι.
sabpaxa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ελπίζω να μην το λες σοβαρά αυτό. Δεν απεργεί μόνο το μετρό. Κάνουν στάσεις εργασίας και απεργίες οι πάντες. Φαντάζομαι ΜΜΜ έχετε γενικά πάνω ε; με καρο τριγυρναω. τα ΜΜΜΜΜΜ ουτε ξερω τι ειναι και δε με νοιαζει κιολα.(κιαλλη προσβολα) επεισης κανω και πλλλλακιτσα κανω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν δε σε πονέσει η απεργία όμως, τι νόημα έχει; οι γιατροί να δούμε πότε θα κάνουν σοβαρή απεργία...
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βασικά η πιο αποτελεσματική μέθοδος, η οποια θα ειχε και πολλούς υποστηρικτές, θα ήταν να πουν: "Μαγκες μπαίνετε δωρεάν μεχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας..."Απο κει και περα ο καθένας πράττει όπως σκέφτεται και κρίνεται γι αυτο. 5
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν δε σε πονέσει η απεργία όμως, τι νόημα έχει; γιατι εγω τους εβαλα στο εννιαιο μισθολογιο και πρεπει να πονεσω ναουμ? αμα θελουν να παρουν τα τρενα , να τα βαλουν γυρω απο τη βουλη...εγω τι φταιω? στους δρομους με τα τρενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις