Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 μου*ια και χάγκις και δεν είμαι καλά. deep fried κοκορετσι....βεεεβαια. Δεν το τηγανιζουν κανονικα, αλλα εγω ετσι το τρωω πιο συχνα. Κομμενο σε φετες και περασμενο απο τηγανι να κανει κρουστα. Σε ενα μερος που δουλευα καναμε κροκετες με haggis που ηταν απιστευτες
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εργασιακώς οντόπικ είμαι. Βγάζω χάγκις από τρύπες, μαγειρεμένα sous vide.
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για αυτο γινεται το κενο σου πιο μεγαλο μωρο μου. Σταματα να βγαζεις
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μη γράφετε ό,τι να 'ναι για να μη χρειάζεται να σβήνω. 1
Superuser Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Haggis και σκωτσέζικες μαλακιες Η απόλυτη ηδονή του ουρανίσκου... 1
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Haggis και σκωτσέζικες μαλακιες Η απόλυτη ηδονή του ουρανίσκου... Χμ, θα γινω κακος αν πω οτι και τα 2 μπορουν να υπαρχουν μαζι? Εκτος αν ειπα "γαμιεται το κοκορετσι" και δεν το καταλαβα. Ασχετα με το αν δεν εχεις δοκιμασει haggis... 2
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 O Toufas για την κόντρα 9gag VS 4chan. Χμ, θα γινω κακος αν πω οτι και τα 2 μπορουν να υπαρχουν μαζι? Εκτος αν ειπα "γαμιεται το 4chan" και δεν το καταλαβα. 2
vk13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Επειδή έχει πέσει πείνα και φτώχια (καταραμμένη ) τα βραστά αβγά συνδυάζονται με τυρί τύπου cottage; Ρωτάω γιατί θυμάμαι παλιά που λέγανε ότι οσυνδυασμός φαγητών με πολύ πρωτεϊνη πχ αβγά με ψάρι ή τυρί με ψάρι δεν κάνει καλό και μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση... Αυτό βέβαια μπορεί να είναι μια μπαρούφα και μισή αλλά την έχω ακούσει από αρκετό κόσμο..........
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι, φέτα με ψάρι δεν κάνει. Μακελειό κάθε καλοκαίρι στις ψαροταβέρνες. 2
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 O Toufas για την κόντρα 9gag VS 4chan. Ε ναι επειδη ι σκωτσεζοι ως γνωστο κλεβουν το κοκορετσι απο την ελλαδα και βαζουν δικια τους ετικετα απο πανω #2edgy4me Επειδή έχει πέσει πείνα και φτώχια (καταραμμένη ) τα βραστά αβγά συνδυάζονται με τυρί τύπου cottage; Ρωτάω γιατί θυμάμαι παλιά που λέγανε ότι οσυνδυασμός φαγητών με πολύ πρωτεϊνη πχ αβγά με ψάρι ή τυρί με ψάρι δεν κάνει καλό και μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση... Αυτό βέβαια μπορεί να είναι μια μπαρούφα και μισή αλλά την έχω ακούσει από αρκετό κόσμο.......... Μην ακους μουφες. H μαγιονεζα απο τι φτιαχνεται? Γαριδες σαγανακι με φετα δεν εχεις φαει ποτε? τονοσολατα με τυρι? 1
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 γάμησέ μας ρε τούφα με τους σκωτσέζους να πούμε. τις ίδιες μαλακίες που τρώγανε όταν ήταν κέλτες προβατογάμηδες τρώνε ακόμα και το λένε και παραδοσιακή κουζίνα, ωωωω. και στην τελική άντρες που φοράνε φούστες έχουν συνηθίσει να τα τρώνε ωμά. τι πα να πει, να ψήνουμε και εμείς τα λουκάνικα σε βρώμιο φούρνο γιατί είναι μαγκιά στη σκωτία; άσε μας ρε τούφα σε παρακαλώ πολύ.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Το τυρί πάει με όλα. Και έχω φάει άπειρες φορές φέτα με ψάρι και είμαι ακόμα εδώ. Πόσο μάλλον για μακελειό 1
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 γάμησέ μας ρε τούφα με τους σκωτσέζους να πούμε. τις ίδιες μαλακίες που τρώγανε όταν ήταν κέλτες προβατογάμηδες τρώνε ακόμα και το λένε και παραδοσιακή κουζίνα, ωωωω. <ιμπλαΪνγκ οτι εγω εκανα την συγκριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις