Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • nicoc89

    2558

  • viper2005

    2348

  • leftermann

    1563

  • athlios

    1526

Δημοσ.

Ναι, αλλά κι εγώ ε, το καλύτερο παιδί11

 

 

Αν δε φτιάχνεις παστίτσο για τα μπάζα είσαι! =ρ

 

πως γίνεται 4 άτομα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα τσίμπημα έξω; :-(

 

Είναι κάτι ώρες που μιλάς στη μπζυχή μου εσύ. Όπως τις προάλλες με τις γατότριχες.

  • Like 1
Δημοσ.

ειναι πρωι, η ωρα ειναι Μια

σκουπες φαρασια μου γυριζουν το κεφαλι

φτανει ρε μανα αρκετα

μπορεις να τα κανεις και πιο μεταααααα

 

μερες

Δημοσ.

πως γίνεται 4 άτομα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα τσίμπημα έξω; :-(

 

Μια φορά, μου χεις πει, για μια φτυχιακή..ακόμα περιμένω..;ρ

 

Έφυγε το αίστημα και για 1,5 βδομάδα καιρό άφησε:

 

 

Μια ταψάρα ζαμπονοτυρόπιτα, που έχουν φύγει ήδη 6 κόμματοι.

 

img1717pe.jpg

 

img1718s.jpg

 

Μια γαβάθα γιουβαρλάκια σούπα γιατί έχω και τα λαιμά

 

img1719l.jpg

 

ένα καρότσι φαγητά στην ακόλουθη μορφή για να μην τρώω "αυτές τις βλακείες που πάω κι αγοράζω"

 

img1720ac.jpg

 

Αγαπάμε ρε.

 

 

 

 

Yo-var-lakos εγκρίνονται, την ζαμπονοτυρόπιτα, ε, εντάξει, και μετά παραπονιένται γιατί τρως απ έξω, αφού μπορείς να τρως και "από μέσα" και να έχεις την ίδια χοληστερίνη κλπ..Home made death;p

 

 

Γλυκοτσούτσουνεεε!:Ρ

Δημοσ.

Αν δε φτιάχνεις παστίτσο για τα μπάζα είσαι! =ρ

Σεις φταίτε. Και τα κρεατικά μου και τα ζυμαρικά μου και όλα μου used to σαν φοιτητής.

 

Αλλά, "σήμερα σκέφτομαι να φτιάξω χοιρινό στο φούρνο/παστίτσιο/σκαλοπίνια/μπριζόλες/κοτόπουλο με πιπεριές/της παναγίας τα μάτια", ε να κι εγώ, σιχτηρισμένος φέρνω το κρασί μόνο πλέον.

Δημοσ.

Καλησπέρα ...

 

Τρανκουήλ; Πώς λέμε Γαβριήλ;

 

 

so-much-win.jpg?w=445

 

 

Καλησπέρα και από 'μενα.

  • Like 2
Δημοσ.

Μολις εβαλα 10 κομματια απο μαγουλο και 2 απο πανσετα στο sous vide. 3 μερες @ 65c

 

To μεσημερι εχω μια ισπανικη μοσχαρισια που ειχε γινει για 4 ωρες στους 53c.

Δημοσ.

Μολις εβαλα 10 κομματια απο μαγουλο και 2 απο πανσετα στο sous vide. 3 μερες @ 65c

 

To μεσημερι εχω μια ισπανικη μοσχαρισια που ειχε γινει για 4 ωρες στους 53c.

ωμη θα τη φας;

Δημοσ.

πως γίνεται 4 άτομα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα τσίμπημα έξω; :-(

 

Λολ, εχει τυχει 5 ατομα να κατσουμε σε 2 διαφορετικες ταβερνες για φαϊ ενω ειχαμε κανονισει για την ιδια. Οι 2 σουρωμενοι απο το προηγουμενο βραδυ.

 

Μολις εβαλα 10 κομματια απο μαγουλο και 2 απο πανσετα στο sous vide. 3 μερες @ 65c

παρανοια μαλακα. σε φάση "Μητσο πεταξα στο σουβιντ να ψηνονται 2 παντσέτες θα ρθειτε τη Τετάρτη να φάμε ε? μη γαμηθειτε..."

  • Like 2
Δημοσ.

Yo-var-lakos εγκρίνονται, την ζαμπονοτυρόπιτα, ε, εντάξει, και μετά παραπονιένται γιατί τρως απ έξω, αφού μπορείς να τρως και "από μέσα" και να έχεις την ίδια χοληστερίνη κλπ..Home made death;p

Επ ωπ κάνεις edit και χάνονται. Ζηλεύεις λέω γω.

 

Παρεπιπτόντως, εσύ που ξέρεις από αυτά, άνοιξε λέει Φλέβα εμμ συγγνώμη, Fleva Club στο παλιό Ροδάκινο. Καλό είναι ^^?

Δημοσ.

Λολ, εχει τυχει 5 ατομα να κατσουμε σε 2 διαφορετικες ταβερνες για φαϊ ενω ειχαμε κανονισει για την ιδια. Οι 2 σουρωμενοι απο το προηγουμενο βραδυ.

 

παρανοια μαλακα. σε φάση "Μητσο πεταξα στο σουβιντ να ψηνονται 2 παντσέτες θα ρθειτε τη Τετάρτη να φάμε ε? μη γαμηθειτε..."

προγραμματισμος λεγεται κουτεντε

 

ωμη θα τη φας;

rare ειναι, για να γινει medium οταν ειναι να την ζεστανω για να την φαω

Δημοσ.

Eδω δε ξερουμε που θα ειμαστε το απογευμα ρε τουφινο, θα ξερουμε αν σε 3 μερες θα ειμαστε σπιτι να κλεισουμε το σουβιντ?? ή κλεινει μονο του ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...