christiana78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 πως γίνεται 4 άτομα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα τσίμπημα έξω;
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σε φροντίζει βλέπω.Ναι, αλλά κι εγώ ε, το καλύτερο παιδί11
YiN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι, αλλά κι εγώ ε, το καλύτερο παιδί11 Αν δε φτιάχνεις παστίτσο για τα μπάζα είσαι! =ρ πως γίνεται 4 άτομα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα τσίμπημα έξω; Είναι κάτι ώρες που μιλάς στη μπζυχή μου εσύ. Όπως τις προάλλες με τις γατότριχες. 1
christiana78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 πάω να κάνω μπάνιο εγώ, τελικά μέσα θα καταλήξουμε να μείνουμε την βλέπω τη δουλειά...
mastor10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ειναι πρωι, η ωρα ειναι Μια σκουπες φαρασια μου γυριζουν το κεφαλι φτανει ρε μανα αρκετα μπορεις να τα κανεις και πιο μεταααααα μερες
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 πως γίνεται 4 άτομα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα τσίμπημα έξω; Μια φορά, μου χεις πει, για μια φτυχιακή..ακόμα περιμένω..;ρ Έφυγε το αίστημα και για 1,5 βδομάδα καιρό άφησε: Μια ταψάρα ζαμπονοτυρόπιτα, που έχουν φύγει ήδη 6 κόμματοι. Μια γαβάθα γιουβαρλάκια σούπα γιατί έχω και τα λαιμά ένα καρότσι φαγητά στην ακόλουθη μορφή για να μην τρώω "αυτές τις βλακείες που πάω κι αγοράζω" Αγαπάμε ρε. Yo-var-lakos εγκρίνονται, την ζαμπονοτυρόπιτα, ε, εντάξει, και μετά παραπονιένται γιατί τρως απ έξω, αφού μπορείς να τρως και "από μέσα" και να έχεις την ίδια χοληστερίνη κλπ..Home made death;p Γλυκοτσούτσουνεεε!:Ρ
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν δε φτιάχνεις παστίτσο για τα μπάζα είσαι! =ρΣεις φταίτε. Και τα κρεατικά μου και τα ζυμαρικά μου και όλα μου used to σαν φοιτητής. Αλλά, "σήμερα σκέφτομαι να φτιάξω χοιρινό στο φούρνο/παστίτσιο/σκαλοπίνια/μπριζόλες/κοτόπουλο με πιπεριές/της παναγίας τα μάτια", ε να κι εγώ, σιχτηρισμένος φέρνω το κρασί μόνο πλέον.
slygeo87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα ... Τρανκουήλ; Πώς λέμε Γαβριήλ; Καλησπέρα και από 'μενα. 2
g_alkis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τρώω κίντερ μετά από 15 χρόνια τουλάχιστον. Είναι ακόμα ωραία τα άτιμα.
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μολις εβαλα 10 κομματια απο μαγουλο και 2 απο πανσετα στο sous vide. 3 μερες @ 65c To μεσημερι εχω μια ισπανικη μοσχαρισια που ειχε γινει για 4 ωρες στους 53c.
sabpaxa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μολις εβαλα 10 κομματια απο μαγουλο και 2 απο πανσετα στο sous vide. 3 μερες @ 65c To μεσημερι εχω μια ισπανικη μοσχαρισια που ειχε γινει για 4 ωρες στους 53c. ωμη θα τη φας;
athlios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 πως γίνεται 4 άτομα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα τσίμπημα έξω; Λολ, εχει τυχει 5 ατομα να κατσουμε σε 2 διαφορετικες ταβερνες για φαϊ ενω ειχαμε κανονισει για την ιδια. Οι 2 σουρωμενοι απο το προηγουμενο βραδυ. Μολις εβαλα 10 κομματια απο μαγουλο και 2 απο πανσετα στο sous vide. 3 μερες @ 65c παρανοια μαλακα. σε φάση "Μητσο πεταξα στο σουβιντ να ψηνονται 2 παντσέτες θα ρθειτε τη Τετάρτη να φάμε ε? μη γαμηθειτε..." 2
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Yo-var-lakos εγκρίνονται, την ζαμπονοτυρόπιτα, ε, εντάξει, και μετά παραπονιένται γιατί τρως απ έξω, αφού μπορείς να τρως και "από μέσα" και να έχεις την ίδια χοληστερίνη κλπ..Home made death;pΕπ ωπ κάνεις edit και χάνονται. Ζηλεύεις λέω γω. Παρεπιπτόντως, εσύ που ξέρεις από αυτά, άνοιξε λέει Φλέβα εμμ συγγνώμη, Fleva Club στο παλιό Ροδάκινο. Καλό είναι ^^?
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Λολ, εχει τυχει 5 ατομα να κατσουμε σε 2 διαφορετικες ταβερνες για φαϊ ενω ειχαμε κανονισει για την ιδια. Οι 2 σουρωμενοι απο το προηγουμενο βραδυ. παρανοια μαλακα. σε φάση "Μητσο πεταξα στο σουβιντ να ψηνονται 2 παντσέτες θα ρθειτε τη Τετάρτη να φάμε ε? μη γαμηθειτε..." προγραμματισμος λεγεται κουτεντε ωμη θα τη φας; rare ειναι, για να γινει medium οταν ειναι να την ζεστανω για να την φαω
athlios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Eδω δε ξερουμε που θα ειμαστε το απογευμα ρε τουφινο, θα ξερουμε αν σε 3 μερες θα ειμαστε σπιτι να κλεισουμε το σουβιντ?? ή κλεινει μονο του ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις