Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 εμένα έχει αίστημα. (το δικό μου είναι δγάκος)
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 μερες http://www.youtube.com/watch?v=FDVn6vqaru4
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 its alive και τσουλάει. μπαταρία μάλλον, θα το πάω αύριο στο συνεργείο μήπως χρειάζεται αλλαγή.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Εγινε εκρηξη στο mall. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=493997 Α μαλιστα, υπαρχει ηδη θεμα.. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2013 από stormrain
YiN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 its alive και τσουλάει. μπαταρία μάλλον, θα το πάω αύριο στο συνεργείο μήπως χρειάζεται αλλαγή. Να είναι πολύ χαμηλά η βενζίνη και να μπούκωσε παίζει; 1
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 nooooooooooo και ηθελα να περασω απο παπασωτηριου... Καλημερα. Εγινε εκρηξη στο mall. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=493997 Α μαλιστα, υπαρχει ηδη θεμα..
sabpaxa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 its alive και τσουλάει. μπαταρία μάλλον, θα το πάω αύριο στο συνεργείο μήπως χρειάζεται αλλαγή. τιποτα δεν ειναι φιλο..πανε σε ενα πρατηριο και πες του εκτος απο βενζινη να σου βαλει και 7€ μπαταρια και εισαι και ΟΚ
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Έφυγε το αίστημα και για 1,5 βδομάδα καιρό άφησε: Μια ταψάρα ζαμπονοτυρόπιτα, που έχουν φύγει ήδη 6 κόμματοι. Μια γαβάθα γιουβαρλάκια σούπα γιατί έχω και τα λαιμά ένα καρότσι φαγητά στην ακόλουθη μορφή για να μην τρώω "αυτές τις βλακείες που πάω κι αγοράζω" Αγαπάμε ρε. 1
athlios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ΜΑΑΑΑΑΧΗ ΛΕΜΕ. χρονια πολλα στις ευθυμουλες.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Να είναι πολύ χαμηλά η βενζίνη και να μπούκωσε παίζει; τι να σου πω, είναι στην μέση η στάθμη της βενζίνας, πάντως με ένα όργανο που έχει ο φαδερ για να μετράει την φόρτιση της μπαταρίας ήταν στο low...
YiN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 τι να σου πω, είναι στην μέση η στάθμη της βενζίνας, πάντως με ένα όργανο που έχει ο φαδερ για να μετράει την φόρτιση της μπαταρίας ήταν στο low... Ε τότε μπαταρία. Προσωπικά μου έχει τύχει δύο φορές να μπουκώσει και μου είπαν να μην αφήνω να ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης γιατί κάτω κάθονται διάφορα σκουπίδια και μπορεί να τύχει κοκομπλόκο =ρ Έφυγε το αίστημα και για 1,5 βδομάδα καιρό άφησε: Μια ταψάρα ζαμπονοτυρόπιτα, που έχουν φύγει ήδη 6 κόμματοι. Μια γαβάθα γιουβαρλάκια σούπα γιατί έχω και τα λαιμά ένα καρότσι φαγητά στην ακόλουθη μορφή για να μην τρώω "αυτές τις βλακείες που πάω κι αγοράζω" Αγαπάμε ρε. Σε φροντίζει βλέπω.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ποσο καιρο το έχεις το εργαλειο? 08/2008, δεν έχω αλλάξει και ποτέ μπαταρία και μάλλον ήρθε η ώρα της... Ε τότε μπαταρία. Προσωπικά μου έχει τύχει δύο φορές να μπουκώσει και μου είπαν να μην αφήνω να ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης γιατί κάτω κάθονται διάφορα σκουπίδια και μπορεί να τύχει κοκομπλόκο =ρ δεν το αφήνω ποτέ να πέσει η στάθμη στο ελάχιστο (το καλό του να έχεις αμάξι που δεν καίει πολύ...) In other news, interactive script του Moonrise Kingdom (και για download). Μόνο αγάπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις