Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ξεχασα να τελειωσω την προταση μου, αμεσως εσυ!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αυτους που πανε σε σκυλλαδικα επειδη πανε οι γκομενες ενω δεν γουσταρουν μια την μουσικη. Για τις γκομενες πανε όχι για τη μουσικη, ποιο το κακο;
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γαμω το a.d.d. μου! Μου αρεσει που θελω να αρχισω και να γραφω κανονικα, εδω σε μια προταση δεν μπορω να εξηγησω τι θελω να πω! Αν θελουν να πανε για τις κοπελες, θα τους πουν να πανε καπου αλλου που να αρεσει και στους 2. Λεω για αυτους που πανε ενω δεν γουσταρουν μια το μερος, και το παιζουν οτι τους αρεσει και απο πανω. Δεν λεω, οι συμβιβασμοι ειναι νορμαλ σε μια οποιαδηποτε σχεση σε ολα τα φυλα, αλλα οχι οταν δεν ξερεις καν τον αλλο, γιατι αν σε ηξερε η αλλη δεν θα σου ελεγε να πας μπουζουκια ενω δεν εχει καμια επαφη με αυτο. Γενικα τα πραγματα που τα κανουμε ενω δεν μας αρεσουν με ενοχλουν. Ειναι στην ιδια κλιμακα αηδιας με τα ατομα που αλλαζουν συμπεριφορα αναλογως ποιος ειναι μπροστα.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 με ενοχλουν οι δηθεν ρε τρομπα. απο τις guuuuurrrl gamers που δεν εχουν πιασει στο χερι τους controller 3 γενιες πισω μεχρι αυτους που πανε σε σκυλλαδικα επειδη πανε οι γκομενες ενω δεν γουσταρουν μια την μουσικη. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ YOU DIG IT??
dio25 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ποίος μπούστης σβήνει τα θέματα και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω;Έμεινα στη μέση της ιστορίας με τα βυζιά και τα ηχεία,έλεος.
insomniaK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 μαλάκες, ξεκινούν οι αποκριές εδώ. krewe du vieux ρε μουνάκια... κάνω και πάρτυ και η κουζίνα μου είναι σαν του λεφτερμανν... Την αγάπη σας ρε!
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αυτο ειναι στολη οχι αυτο της κυριας! (ZZ-top gun) insomniak θα σου πετανε και χαντρες ενω δειχνεις τα βυζα σου?
insomniaK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε! Γιατί θα ντυθώ γκέισα, ο άρχοντας! Μία γκέισα στην κουζίνα μου, να ούμε. 1
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 να ζωγραφισεις πετσες στο μαγουλου σου να εισαι και εσυ full αποκριαρης
athlios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τουφα εγω που τις πεταω και γαρυφαλα τι λεβελ ειμαι;;
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΥΛΑ Είναι πλούσια η γεύση; Συνταγή έχουμε;
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γαμάτα είναι, μέσα είναι σοφτ. Συνταγή έχουμε, αλλά είναι από τις 2 που δε δίνουμε.
slygeo87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Να σας γνωρίσω τη Νατάσσα...aka black widow. Όχι η δικιά μας εδώ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις