Superuser Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 'ντάξει Το γαμήσατε το παιδί... Και το δικό μου ip μέσω opera mini browser μου βγάζει σουηδία..και ας ποσταρω από τρίκαλα Δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις αν κάποιος λέει ψέμματα..ώριμοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να καταλάβουμε... Τα υπόλοιπα είναι για εντυπωσιασμούς... Λέω εγώ....
sabpaxa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ΟΜΝΟΜΝΟΜ μια απορια το λλοΟοκανκο τα κασερια και το φιλαδελφια γιαουρτ νταξ..τα αλλα τι ειναι; ραντομ κοψιδια; 30 φορες εχω καταπιει
mary Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δειχνει ποδοσφαιρο η τιβι; Και τι ποδοσφαιρο; Μεσα στην ησυχια ακουσα κατι ουρλιαχτα γηπεδου και τρομαξα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 basket είχε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 έπαιζε ο γαύρος με τη Σιένα, έχασε...
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ΓΙΑΤΙ τρομάζω τον κόσμο ? ΓΙΑΤΙ όσοι δεν με ξέρουν με κοιτάζουν επιφυλακτικά ? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????????!!!!!!!!!! μου χτύπησε το πρωί ένας γιατι είχε μπερδέψει τις πόρτες και ήθελε τέσπα να πάει στην γειτόνισα μου και όταν άνοιξα μου λέει ΕΕΕ ΣΥΓΝΏΜΗ :S!! χίλια συγνώμη ! δεν το ήξ ξ ξερα! έκανα λάθος! συγνώμη του λέω no prob , have a nice day και με κοίταζε τρομαγμένος. πάω και τώρα το βράδυ με δυο φίλους σε ένα κωλόμπαρο της περιοχής μου (δουλευει μια φίλη μας εκεί) να πιούμε ενα κακάο και ένας με σκούντησε όπως περνούσε και μου λεει ΣΥΓΝΩΜΗ ! ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ! ΣΥΓΝΩΜΗ!!!! ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! γουτου γουτου. 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κωλομπαρού φίλη. Αυτά είναι. έχω και φίλη πόρνη , τι πάει να πει αυτό ? ποτέ μην κρίνεις τον άνθρωπο απο το περιτύλιγμα ψάξε μέσα του και ίσως βρεις kinder έκπληξη μια καλή ψυχή! με γαλάζια μαλλιά και μάτια πρησμένα απο το lsd
caution Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Οργάνωση στην αποθήκη: να ψάχνεις τις παλιές σου δέστρες και δύο ώρες μετά να βγαίνεις με το ψαροντούφεκο και μια καλούμπα από χαρταετό. Ούτε καν τις εποχές δεν πέτυχα... 1
slipknot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ρε σεις, τι assholeιστε; ο Πρώτος η ο τελευταίος Είναι που περνάει απ εδώ; Υπάρχουνε πάρα πολλά τα δρώμενα, πρώτον δε θα μιλήσω για θέματα spamming, να μιλήσω για θέματα trolls τα οποία ούτε η ομάδα διαχείρισης μπορεί να λάβει τα δρώμενα που μπορούμε εμείς σαν νεαροί και σαν απλοί εγγεγραμένοι insomniacs να καθαρίσουμε αυτά που βλέπουμε και μόνο. 5
Superuser Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουνε πάρα πολλά τα δρώμενα, πρώτον δε θα μιλήσω για θέματα spamming, να μιλήσω για θέματα trolls τα οποία ούτε η ομάδα διαχείρισης μπορεί να λάβει τα δρώμενα που μπορούμε εμείς σαν νεαροί και σαν απλοί εγγεγραμένοι insomniacs να καθαρίσουμε αυτά που βλέπουμε και μόνο. Το διαβάζω Το ξαναδιαβάζω Κάθομαι και αναλύω την κάθε πρόταση Προσπαθεί το μυαλό μου (με όσες γνώσεις έχει αποθηκευμένες) να βγάλει άκρη Αλλά δεν βγάζει.. Δεν βγάζει.. Δεν.. Δε.. Δ.. .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις