Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

τελικα μπρικμαν γιατι μας ειπες οτι εισαι αυστρια

Φήμες λένε επειδή είμαι Αυστρία.

η σφαιρα που σου ριξε ο φανταρος τι ηταν;

καρπαζια;

Ήταν βόλι 7.62 mm.

Δημοσ.

και? πως ειναι το δωματιο? γιατι μια φορα εξω δεν εχεις βγει , μιας και εισαι στο cheat-chat ολη μερα , καθε μερα!

παρε δω , μην πεις οτι δεν ειδες και τιποτα...Link.png Site: http://www.clickatlife.gr/story/taksidi/deka-logoi-gia-na-episkeftheite-ti-bienni?id=2143152">Τοπ10Βιεννη

• Like 1
Δημοσ.

και? πως ειναι το δωματιο? γιατι μια φορα εξω δεν εχεις βγει , μιας και εισαι στο cheat-chat ολη μερα , καθε μερα!

παρε δω , μην πεις οτι δεν ειδες και τιποτα...Link.png Site: http://www.clickatlife.gr/story/taksidi/deka-logoi-gia-na-episkeftheite-ti-bienni?id=2143152">Τοπ10Βιεννη

Γουατ; Δεν έχω βγει; Κάθε μέρα από το πρωι μέχρι το μεσημερι (μετα το φαι που τρωμε εξω) ειμαι εξω και μετα το βραδυ που εχουμε εξοδο.

Μια χαρά είναι το δωμάτιο. Μας έχει και λαπτοπ αλλά χρησιμοποιώ το κινητό μου.

Δημοσ.

29555900.jpg

Auschwitz-Birkenau.gif

που μπαίνει με ip της Forthnet :P

Θα έχει κολλήσει αυτό το σύστημα του ip.board. Μπορεί να έχει κάνα refresh ξερωγω. 

Δημοσ.

ρε  το λουσι μας τρολλαρει....επειδης τον πηγε μια φορα(δεν ξερουμε ακριβως πως)σουρομενο σπιτι ο τουβλογιωργας.

οντως φιλε η ΙΡ σου ειναι στην αυστρια

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα έχει κολλήσει αυτό το σύστημα του ip.board. Μπορεί να έχει κάνα refresh ξερωγω. 

μόνο στη δικιά σου?

Δημοσ.

ρε  το λουσι μας τρολλαρει....επειδης τον πηγε μια φορα(δεν ξερουμε ακριβως πως)σουρομενο σπιτι ο τουβλογιωργας.

οντως φιλε η ΙΡ σου ειναι στην αυστρια

Εμένα μου το λες; Λες να είμαι στην Αυστρία με Ελληνική ip;

Υ.Γ. Ο λουσι έχει ακόμα απωθημένα που τον είχα κεράσει  :P

μόνο στη δικιά σου?

Ξέρωγω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...