pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι μπάζο; Είσαι δεσμευμένος; Είσαι gay; Ποιο είναι το σενάριο;
brickman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πασαρε την σε κανα καρντασι. Είναι μπάζο; Είσαι δεσμευμένος; Είσαι gay; Ποιο είναι το σενάριο; Ειμαι σε σχεση κι εκεινη δεν βλεπεται.
brickman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Να της το πεις χύμα δε παίζει; Πως να απορρίψω ευκολα και ωραία μια κοπελα που μου εχει κανει τον βιο αβίωτο; Ειλικρινα οποτε τυχαινει να συζηταμε μου την πεφτει σε τραγελαφικο επιπεδο αλλα εγω δεν ενδιαφερομαι......... Δεν θελω να με θεωρει μαλακα και να τις ριχνω ακυρα σε καθε της προταση, απλα θελω κατι που να της λεει αμεσα απλα και ωραια οτι δεν ενδιαφερομαι (ω ναι, της το εχω πει και δεν λεει να καταλαβει). Περιμένω προτασεις!
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοώ να της πεις ότι είναι μπάζο .
brickman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοώ να της πεις ότι είναι μπάζο . Ειανι δυσκολη η κατασταση σου λεω..... Δεν θελω να με θεωρει μαλακα και να τις ριχνω ακυρα σε καθε της προταση
Chrisxxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πως να απορρίψω ευκολα και ωραία μια κοπελα που μου εχει κανει τον βιο αβίωτο; Ειλικρινα οποτε τυχαινει να συζηταμε μου την πεφτει σε τραγελαφικο επιπεδο αλλα εγω δεν ενδιαφερομαι......... Δεν θελω να με θεωρει μαλακα και να τις ριχνω ακυρα σε καθε της προταση, απλα θελω κατι που να της λεει αμεσα απλα και ωραια οτι δεν ενδιαφερομαι (ω ναι, της το εχω πει και δεν λεει να καταλαβει). Περιμένω προτασεις! Πες οτι εισαι γκει και σου αρεσει ο αδερφος της.
brickman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πες οτι εισαι γκει και σου αρεσει ο αδερφος της. Ναι αλλα ξερει οτι εχω σχεση με κοπελα......
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε πουστη μου αυτά είναι προβλήματα? εγω εδω κατέστρεψα το αμάξι μου 1000€ ζημιά. Τι να πω κ γω τωρα
Chrisxxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πες της οτι ηθελες να πειραματιστεις και με κοπέλα γιατι φοβοσουν την κατακραυγη της κοινωνίας.
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε πουστη μου αυτά είναι προβλήματα? εγω εδω κατέστρεψα το αμάξι μου 1000€ ζημιά. Τι να πω κ γω τωρα πως τα κατααφερες...?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον .Πήγα να βγώ απο μια στροφή που δεν είχε ορατοτητα (σε ένα χωριο ήτανε)και έρχεται ένας κρητικός με το 4χ4 σαν βολίδα και πέφτω πάνω του . Ηρθε μετά η ασφάλεια και ακόμα δεν έχει βγει άκρη ποιος έφταιγε. το μελετάνε το συμβαν . Η μούρη μπήκε όλη μέσα Daewoo Matiz ήτανε το αμάξι μου
brickman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πες της οτι ηθελες να πειραματιστεις και με κοπέλα γιατι φοβοσουν την κατακραυγη της κοινωνίας. Κοιτα, ειμαι Αρσενικο με Α κεφαλαιο και το ξερει κι εκεινη επειδη δουλευουμε μαζι και με ξερει πολυ καλα. Λοιπον .Πήγα να βγώ απο μια στροφή που δεν είχε ορατοτητα (σε ένα χωριο ήτανε)και έρχεται ένας κρητικός με το 4χ4 σαν βολίδα και πέφτω πάνω του . Ηρθε μετά η ασφάλεια και ακόμα δεν έχει βγει άκρη ποιος έφταιγε. το μελετάνε το συμβαν . Η μούρη μπήκε όλη μέσα Daewoo Matiz ήτανε το αμάξι μου Ο αλλος πληρώνει εκτος κι εαν εσυ περασες κανα ΣΤΟΠ και παρέλειψες να μας το πεις
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ειανι δυσκολη η κατασταση σου λεω..... Εξηγούμαστε για να μη παρεξηγούμαστε. Πες της πως μαζί της δεν έχει κούκου. Πες της πως πρέπει να χάσει κιλά, να επισκευτεί πλαστικό, κάτι. Λοιπον .Πήγα να βγώ απο μια στροφή που δεν είχε ορατοτητα (σε ένα χωριο ήτανε)και έρχεται ένας κρητικός με το 4χ4 σαν βολίδα και πέφτω πάνω του . Ηρθε μετά η ασφάλεια και ακόμα δεν έχει βγει άκρη ποιος έφταιγε. το μελετάνε το συμβαν . Η μούρη μπήκε όλη μέσα Daewoo Matiz ήτανε το αμάξι μου Μετωπική και 1000€ ζημιά μόνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις