sabpaxa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ??? πότε ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Και εκτός αυτού γιατί να πω ψέματα από την στιγμή που δεν χρησιμοποίησα τίποτα από αυτά τα δυο; Άρχισα πάλι να "αρέσω" στον sabpaxa... εχω γεμισει μικροσωματιδια την οθονη 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν είμαι καν σίγουρος ότι χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα/λογισμικό παρά μόνο ότι έβγαλε κάτι τυχαίους αριθμούς από το κεφάλι του. facepalm.jpg...
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εχω γεμισει μικροσωματιδια την οθονη Μπορείς και να την καθαρίσεις ξέρεις.... picard_facepalm.jpg... φιξντ.
mary Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τελειως τυχαιοι και οι αριθμοι και οι ωρες; να υποθεσω ουτε αυτες συμπιπτουν;
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τελειως τυχαιοι και οι αριθμοι και οι ωρες; να υποθεσω ουτε αυτες συμπιπτουν; Δεν είπα ότι οι ώρες δεν συμπίπτουν. Ακόμα και τα ποστ μου εδώ γράφουν ώρα.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ο brick στο σπίτι του στη Βιέννη έχει 2 πισίνες σαν αυτές του σκρούτζ μακ ντακ. Η μία έχει μέσα λεφτά και η άλλη πτυχία. Κάτω από αυτές υπάρχει το μυστικό υπόγειο με τον πυρηνικό αντιδραστήρα που κατασκευάζει για να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο του. meanwhile οι υπόλοιποι καραβανάδες στο στρατόπεδο τον έχουν wallpaper. Νταξ. Αν ανεβάσεις πραγματική φωτό εδώ μέσα θα σου δίνουν οι περαστικοί στο δρόμο το βραβείο της αλήθειας. 1
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 meanwhile οι υπόλοιποι καραβανάδες στο στρατόπεδο τον έχουν wallpaper. Εντάξει, τα αυτονόητα θα λέμε τώρα; (...πλάκα πλάκα καλά τον feedάρουμε... )
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα και ο πασπαρόγατος έχει πιο πλάκα Τι λέει ρε παιδιά; Δεν αντέχετε άλλο τρολλάρισμα;
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ξεκολλατε ρε , του χαλατε το ''ταξιδι''. Το μόνο που χαλάνε είναι την άποψή μου για τους απλούς κοινούς θνητούς πολίτες. Λες και χρειάζεται να δίνω αποδείξεις στο insomnia για το τι κάνω.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τι λέει ρε παιδιά; Δεν αντέχετε άλλο τρολλάρισμα; ΚΑΛΑ ΝΑΙ, τώρα θα μας πεις ότι τελικά είσαι troll Για troll είσαι πολύ νουμπάς. Κανένας δε σε πίστεψε ούτε για 1 δευτερόλεπτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις