Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσκασες; :P Εννοούσα ότι άλλη όρεξη δεν είχα να τρέχω πάλι στο εξωτερικό. Πόσο μάλλον με ποδήλατο!

......

......ε ειναι που εχεις και τα τρεχαματα εδω....ξερω και μεις αγκαρια τα κανουμε.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Άσε.... Αυτό το πούστικο μου έκλεψε παλιά γκόμενα......

ίσως να ήταν προβληματικό - όπως και η -firmelsan- βιντεοκάμερα στο γύρισμα τις ταινίας "ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ"

είναι δύσκολο ο συντονισμός περίπλοκης αυτοάμυνας των προβλημάτων ενός οργανισμού τόσο όσο και η διάσπαση το τριγωνομετρικού αντιάξονα της υποκείμενης και όχι μεταφρασμένης αυτόβουλης συνείδησης των εν ζωή πραγμάτων.

οποτε πάρε τον κίων.

κίων και γαλή.

η γαλή η πονηρή.

σαν την κυρα αλεπου.το αλεπουδέλη.

Δημοσ.

......

......ε ειναι που εχεις και τα τρεχαματα εδω....ξερω και μεις αγκαρια τα κανουμε.

Με ειρωνεύεσαι βρε; Έρε σαπούνι που θα έχω να χρησιμοποιώ......

ίσως να ήταν προβληματικό - όπως και η -firmelsan- βιντεοκάμερα στο γύρισμα τις ταινίας "ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ"

είναι δύσκολο ο συντονισμός περίπλοκης αυτοάμυνας των προβλημάτων ενός οργανισμού τόσο όσο και η διάσπαση το τριγωνομετρικού αντιάξονα της υποκείμενης και όχι μεταφρασμένης αυτόβουλης συνείδησης των εν ζωή πραγμάτων.

οποτε πάρε τον κίων.

κίων και γαλή.

η γαλή η πονηρή.

σαν την κυρα αλεπου.το αλεπουδέλη.

Πως και δεν μας βγήκες ποιητής εσύ;

Δημοσ.

Τι λες να αρχίσεις λίγο τρεξιματάκι έτσι ώστε μετά όταν ξαναπαρουσιαστείς να μην σέρνεσαι σαν κανέναν 40χρονο καπνιστή;

απο πάντα γυμνάζομαι , δεν σταμάτησα (οχι οτι με νοιάζει να είμαι σε φόρμα για το στρατό χαχααχ , με το κινητό θα παίζω τώρα που θα παρουσιαστώ

εσύ τι προτείνεις απο τα απο πάνω? μην μου πεις για κανένα πόλεμο τον άστρων και σταρ τρέκ γιατι ΟΧΙ !

Δημοσ.

απο πάντα γυμνάζομαι , δεν σταμάτησα (οχι οτι με νοιάζει να είμαι σε φόρμα για το στρατό χαχααχ , με το κινητό θα παίζω τώρα που θα παρουσιαστώ

εσύ τι προτείνεις απο τα απο πάνω? μην μου πεις για κανένα πόλεμο τον άστρων και σταρ τρέκ γιατι ΟΧΙ !

Χμμμμμ. Τότε πήγαινε για Τera.

Δημοσ.

δοξασμενες εποχες...εχεις επισκευφθει? :wub:

Ναι, έχω πάει σε εκπαιδευτική εκδρομή. Όπως επίσης και στην αεροπορική βάση της Γερμανίας λίγο πιο κάτω από το 40'.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που χρησιμοποίησε ο luci (και του είπα κιόλας να μου πει που το είδε για να το δω κι εγώ στο greek-android.gr αλλά δεν είπε τίποτα) μάλλον έδειχνε μαλακίες. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (αλλιώς γιατί να μην μου πει πως τις βρήκε όλες αυτές τις ip; )

ειπώθηκαν 2 legit δικαιολογίες (remote desktop & proxy) και διαλέγεις αυτή? damn ρε noobά... :P

• Like 2
Δημοσ.

ειπώθηκαν 2 legit δικαιολογίες (remote desktop & proxy) και διαλέγεις αυτή? damn ρε noobά...

??? πότε ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Και εκτός αυτού γιατί να πω ψέματα από την στιγμή που δεν χρησιμοποίησα τίποτα από αυτά τα δυο;

Άρχισα πάλι να "αρέσω" στον sabpaxa...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

από χθες, κάποιος ανέφερε proxy (sorry βαριέμαι να κοιτάξω) κι εγώ είπα ότι μπαίνεις με teamviewer από το pc του σπιτιού σου :P

ναι ενώ το ότι η ελληνική IP που βλέπει τώρα ο mod δεν ισχύει, είναι αλήθεια? :-D

Δημοσ.

προτιμας να λες δλδ οτι ενα προγραμμα/λογισμικο-οτι-θες-πες, λεει αυτο ψέμματα;; καταλαβαινεις ποσο χαζομαρα ειναι αυτο που λες;

Δημοσ.

προτιμας να λες δλδ οτι ενα προγραμμα/λογισμικο-οτι-θες-πες, λεει αυτο ψέμματα;; καταλαβαινεις ποσο χαζομαρα ειναι αυτο που λες;

Δεν είμαι καν σίγουρος ότι χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα/λογισμικό παρά μόνο ότι έβγαλε κάτι τυχαίους αριθμούς από το κεφάλι του.

από χθες, κάποιος ανέφερε proxy κι εγώ είπα ότι μπαίνεις με teamviewer από το pc του σπιτιού σου :P

Οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...