Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Oλίγον τι λογικό αφού έκανα register από Ελλάδα πριν κάτι βδομάδες....... κάθε φορά εμφανίζεται η τρέχουσα, όχι η πρώτη που έκανες register βέβαια υπάρχει και επιλογή για να βλέπουν όλες τις ip που έχουν περάσει από το account αν δεν κάνω λάθος
g_alkis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Έκανε ταξίδι αστραπή χθες για κάτι μικρολεπτομέρειες με το σερν μωρέ. Πάλι Αυστρία είναι τώρα. 1
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ολίγον τι λογικό αφού έκανα register από Ελλάδα πριν κάτι βδομάδες....... Ό,τι είπε ο θρες.
black_widow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Mia ερώτηση, αν έχετε ακούσει κατι βέβαια. Λογω των απεργιών στο Μετρο και γενικά στα ΜΜΜ, με τις κάρτες απεριοριστου διαδρομών τι παιζει; Επειδή εχω μηχανή (και αυτοκίνητο κορίτσια, κελεπούρι ειμαι ), δεν εχω ενδιαφερθεί να μάθω τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις. Αποζημιώνονται οι κάτοχοι καρτών ή παπαρια μπεγλέρι; Aνάβεις και καλοριφέρ; 1
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εμεις εδω πινουμε και εμφιαλωμενο νερο. Και εχουμε και στεγνωτηριο. 1
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Aνάβεις και καλοριφέρ; Eδω και είκοσι μερες συνεχόμενα 7 με 9 το βράδυ. Ασε θα γλιτώσω το κρυο και θα παω απο εγκεφαλικό μολις δω τα κοινόχρηστα! Αν και η ατάκα που πιάνει πολυ αυτον το καιρο στις γυναίκες ειναι "Εχω δουλειά και ΙΚΑ"... ANHLIKOS κάτι μου θυμίζει το nickname σου έπαιζες lineage ? είσαι απο Πάτρα? πίνεις ? Οχι δεν εχω παίξει ποτέ. Σπούδαζα στη πατρα. Ενίοτε. Γουστάρεις; χαχααχα
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 κάθε φορά εμφανίζεται η τρέχουσα, όχι η πρώτη που έκανες register βέβαια υπάρχει και επιλογή για να βλέπουν όλες τις ip που έχουν περάσει από το account αν δεν κάνω λάθος Ό,τι είπε ο θρες. Αφού στο greek-android.gr που είμαι super moderator βλέπω ο καθένας να έχει μία μοναδική σταθερή ip. Ακόμα κι εγώ εάν συνδεθώ σε άλλο wifi βλέπω πάλι την ίδια. Και το Insomnia και το greek-android χρησιμοποιούν ip-board αρά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.
sabpaxa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 κάθε φορά εμφανίζεται η τρέχουσα, όχι η πρώτη που έκανες register βέβαια υπάρχει και επιλογή για να βλέπουν όλες τις ip που έχουν περάσει από το account αν δεν κάνω λάθος Ό,τι είπε ο θρες. brickman, φαίνεται η IP σου στους mods. Σήμα καμπάνα η Forthnet Αττικής στη Βιέννη ε. Μου θες και CERN, νομπελίστα τραχανοπλαγιά. το ΒΑΝ ειναι κοντα noobia ειστε πολυ λιγοι μπροστα στον......................
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μπορώ να σου δώσω μια λίστα με όλες όσες χρησιμοποίησες από την εγγραφή σου μέχρι και αυτή τη στιγμή.
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μπορώ να σου δώσω μια λίστα με όλες όσες χρησιμοποίησες από την εγγραφή σου μέχρι και αυτή τη στιγμή. Δώσε μου. Επίσης εάν μπορείς πες μου που μπορώ να δω κι εγώ αυτή την λίστα (άλλων χρηστών) στο ip board.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Και το Insomnia και το greek-android χρησιμοποιούν ip-board αρά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. θέμα ρύθμισης είναι φαντάζομαι από τον admin/dev
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 θέμα ρύθμισης είναι φαντάζομαι από τον admin/dev Και πάλι, δεν θα έπρεπε να λέει και τα δύο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις