sargio01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 brickman, φαίνεται η IP σου στους mods. Σήμα καμπάνα η Forthnet Αττικής στη Βιέννη ε. Μου θες και CERN, νομπελίστα τραχανοπλαγιά. Το ύφος του avatar σου είχες πάρει όταν το 'γραφες ε; Mia ερώτηση, αν έχετε ακούσει κατι βέβαια. Λογω των απεργιών στο Μετρο και γενικά στα ΜΜΜ, με τις κάρτες απεριοριστου διαδρομών τι παιζει; Επειδή εχω μηχανή (και αυτοκίνητο κορίτσια, κελεπούρι ειμαι ), δεν εχω ενδιαφερθεί να μάθω τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις. Αποζημιώνονται οι κάτοχοι καρτών ή παπαρια μπεγλέρι; Τα bolt είναι η απάντηση στην ερώτησή σου και για το άλλο: ANHLIKOS και έχεις και μηχανή και αυτοκίνητο(!!!!!);
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κατι τέτοιο φανταζόμουν... Θενκς!Ασε, απο μικρός στη παρανομία 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ANHLIKOS κάτι μου θυμίζει το nickname σου έπαιζες lineage ? είσαι απο Πάτρα? πίνεις ? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Mia ερώτηση, αν έχετε ακούσει κατι βέβαια. Λογω των απεργιών στο Μετρο και γενικά στα ΜΜΜ, με τις κάρτες απεριοριστου διαδρομών τι παιζει; Επειδή εχω μηχανή (και αυτοκίνητο κορίτσια, κελεπούρι ειμαι ), δεν εχω ενδιαφερθεί να μάθω τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις. Αποζημιώνονται οι κάτοχοι καρτών ή παπαρια μπεγλέρι; υποτίθεται ότι από φέτος θα άρχιζαν να αποζημιώνουν τον κόσμο με κάποιο τρόπο, αλλά δεν ξέρω αν έχει αρχίσει να εφαρμόζεται...
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ναι, ναι, έτσι ακριβώς θα γίνει. Θα αποζημιώσουν από φέτος. Μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας. Αναισχυντοι κρετίνοι. Ζωάδια.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ένας τυπας στο gym (που πρεπει να ηταν πδηγοσ σε καποιο ΜΜΜ) συζητούσε με έναν άλλο και έλεγε πως απο Μάρτιο οι απεργίες στο Μετρο θα είναι συνεχείς, με λίγα λόγια θα κατεβάσουν ρολά. Μόνο αυτο της Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί για τη σωστή εξυπηρέτηση του κόσμου. Sent from my Nokia3310
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Y5UaNlpdqQ8μάνι μάνι κάνω money money με περιμένουν στο λιμάνι, οι κολομβιάνοι μάνι μάνι κάνω money money με άσπρη k ντουμάνι κανένας δεν με πιάνει 1
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 χιονιζει στη βιεννη,α; Ψιλό ποιος ειναι βιεννη? Ο γείτονας brickman, φαίνεται η IP σου στους mods. Σήμα καμπάνα η Forthnet Αττικής στη Βιέννη ε. Μου θες και CERN, νομπελίστα τραχανοπλαγιά. Ολίγον τι λογικό αφού έκανα register από Ελλάδα πριν κάτι βδομάδες.......
g_alkis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πάλι δεν έχει Big Bang theory; Δεν πάτε στο διάολο
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πάλι δεν έχει Big Bang theory; Δεν πάτε στο διάολο Για ποιόν λόγο δεν έχει;
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ολίγον τι λογικό αφού έκανα register από Ελλάδα πριν κάτι βδομάδες.......</p> Λάθος σε τόσα επίπεδα ... Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις