otherside88 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν είπα ότι θα γίνεις κι εσύ μαλακτικό! Απλά εσύ θα κάνεις τους άλλους σαπούνια! αχ τι γλυκο!??! ευχαριστωωωω!!!! EDIT με πιασανε.....
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 EDIT με πιασανε..... Θα στείλω κάποιον συνάδελφο κομμάντο να σε ελευθερώσει 1
mastor10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εγω ευτυχως θα μοιραστω την σοκολατινα με τον αλλον..τον πως τον λενε...subpaxa
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εγω ευτυχως θα μοιραστω την σοκολατινα με τον αλλον..τον πως τον λενε... 2
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αυτό το παιδί ΔΕΝ θα πάει στο Άουσβιτς! Θα είναι επιβλέπον του Επιτελείου Στρατού (μιας και τώρα μας φυλάει την πατρίδα). Συγχαρητήρια νικοκ για την προαγωγή σου! Χαιρετώ παίδες! Πάω να πιω Αυστριακό τζιν τόνικ (θα πιω και για εσάς).
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 θελω να γίνω σουπερ ήρωας με υπερ δυνάμεις να κάνω ζαπ τσαπ παπ παπ και να κατεδαφίζω κτίρια ! σκεφτείτε με αν γίνει πόλεμος και είμαι σούπερ ήρωας πως θα μας φοβούνται όλοι θα είμαι κάτι σαν κάπτεν γκρισ 1
g_alkis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Έχω φάει τη μεγάλη συσκευασία Caprice και συνεχίζω 3
mastor10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ωραια κανε αυτον ζουπερ ηρωα και εμενα λοχαγο δοκιμαστης γλυκων
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 χθες το βράδυ ειδα στον ύπνο μου μια γκόμενα λες και ηταν βγαλμένη απο τσόντα και είχε κέρατα, οπλές και ουρά και νομίζω πως την μπιφτέκωσα. τι σημαίνει ? ---------- προς μοντσ! : ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ενα θεμα με όνειρα να το κάνετε και στίκι να γράφουμε τι όνειρο είδαμε ? θα ήταν ωραίο α? περιμένω απάντηση εδω στο οφισιαλ οφ τοπικ ποστ μου σε μορφή ριπλάι ----------
sabpaxa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εγω ευτυχως θα μοιραστω την σοκολατινα με τον αλλον..τον πως τον λενε...subpaxa τι subpaxa ρε ματσορ χιονιζει στη βιεννη,α;
slipknot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 θελω να γίνω σουπερ ήρωας με υπερ δυνάμεις να κάνω ζαπ τσαπ παπ παπ και να κατεδαφίζω κτίρια ! σκεφτείτε με αν γίνει πόλεμος και είμαι σούπερ ήρωας πως θα μας φοβούνται όλοι θα είμαι κάτι σαν κάπτεν γκρισ Θα είσαι κάτι σαν τον Doctor Manhattan βασικά, ένας Doctor Κορυδαλλός ή Doctor Νέα Ιωνία ας πούμε (Manhattan Project δεν υπήρξε εδώ). Ένα μπλε κωλάρχιδο που είναι "τόσο ανώτερο" απ' τον άνθρωπο αλλά δε μπορεί να κατανοήσει την ανθρώπινη φύση γιατί του φαίνεται αχρείαστα πολύπλοκη. Και σκοτώνει τον Rorschach που είναι bro, γαμώ το σπιτάκι του.
g_alkis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 χθες το βράδυ ειδα στον ύπνο μου μια γκόμενα λες και ηταν βγαλμένη απο τσόντα και είχε κέρατα, οπλές και ουρά και νομίζω πως την μπιφτέκωσα. τι σημαίνει ? Ότι είσαι τόσο απελπισμένος που το κάνεις και με κατσίκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις