mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η γατα της μανας μου της ανοιγε της ντουλαπες και τις κατεβαζε τα ρουχα απο τις κρεμαστρες. Δεν ειχε σκισει ποτε της τιποτα. Επισης τρωει σοκολατακια απο μονη της. Τα πιανει, τα ανοιγει, δαγκωνει λιγο και τα αφηνει. :confused: :confused:
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 χοιρινο μαγουλακι με μελιτζανα μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 θα παρουσιαστώ στην καινούρια μονάδα αξύριστος, ακούρευτος, με σκουλαρίκια χορεύοντας hardstyle
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Κανω catch up στον φετινο εφιαλτη της κουζινας. Απορω πως υπαρχουν τοσο μεγαλα ζωα :| θα παρουσιαστώ στην καινούρια μονάδα αξύριστος, ακούρευτος, με σκουλαρίκια χορεύοντας hardstyle Οταν πας απογευμα αντι για πρωι, και την επομενη μερα πεσεις για υπνο εν ωρα υπηρεσιας στο πατωμα και πεις οτι ζαληστηκες και σε βγαλουν 2 μερες ελευθερο υπηρεσιας τα λεμε
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ενα βράδυ μου είχε φανεί οτι είχα δει ενα κεφάλι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαμε στον προθάλαμο της μοίρας το επόμενο βράδυ είδα μέσα στο σκοτάδι ενα κεφάλικαι γενικά έβλεπα και άκουγα περίεργα πράγματα εκεικαι άλλοι είχαν δει περίεργα πράγματα και για να πω την αλήθεια μια φορά τρόμαξα και λίγο με αυτά που άκουγαεπίσης είχαμε προσέξει πολλοί πως τα σύννεφα κινούνταν περίεργα και εκτός απο τις παράξενες λάμψεις βλέπαμε καθημερινά αεροψεκασμούς παντού!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μαζική λοβοτομή, βγαίνει φτηνότερα?
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Aν δεν σας ψεκαζαν δεν θα τα λέγατε αυτα, αλλά δεν μπορειτε παραπέρα από οσο σας αφήνουν, ψεκασμένοι..
athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η μανα μου πρεπει να ναι στο προγραμμα αεροψεκασμων.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Χέζω πάνω σε ό,τι αγαπούν οι εργαζόμενοι του μετρό. Μεγάλες κουράδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις