YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ήθελα να του πάρω τότε που το συζητάγαμε αλλά το ξέχασα με το καιρό. Άμα δε χρειαζόταν να το παραγγέλνω κι άπο Amazon θα το'κανα τώρα. Χμφ. Κοίτα υπάρχει μία πιθανότητα να μην τον πιανει - σε κάποιες γάτες δεν κάνει τίποτε. Αλλά οι δικές μου είναι απόλαυση όταν μαστουρώνουν με δαύτο. Παρεμπιπτόντως, τις προάλλες είχα ξεχάσει λίγο ανοιχτό το συρτάρι που έχω βάλει το σακουλάκι και ο Έρβιν εννοείται ότι βρήκε την πρέζα του. Γύρισα σπίτι και τον βρήκα κόκκαλο. Εγω της εδωσα παντως. Την πρωτη φορα εκανε σαν βλαμμενο, τριβοταν στο πατωμα κλπ. Μετα απο καμια βδομαδα βρηκα ενα μαγαζι και ειχε παιχνιδια που εβαζες μεσα τους το χορτο, και επαιζε σαν τρελλη με αυτα. Το πεταγε στον αερα μονη της, και το ξαναπιανε. Μια βδομαδα μετα της εβαλα ξανα αλλα ηταν αδιαφορη. Νομίζω αν τους βάζεις συχνά δεεεεν τους λέει πολλά μετά. Δεν είμαι και σίγουρη. Μπορεί να μην είχε κέφια.
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ΤΑ Llama μπορούμε να τα αγοράσουμε εδώ στην Ελλάδα για κατοικίδια ή απαγορεύονται ?απο πάντα το είχα όνειρο και σκέφτομαι τώρα που θα τελειώσω με το στρατό να πάρω ενα - δυοειναι πολυ όμορφα ζώα , με προσωπικότητα 1
YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 *Μπδγ, ο δικός μου το ίδιο παθαίνει με τις τσίχλες μέντα και το βιξ. Η μέντα είναι συγγενές χόρτο με πληροφόρησε ο Λουσης. (και άντε τώρα να πείσεις τον μπάτσο ότι αυτό το σακουλάκι είναι χόρτο για τη γάτα σου)
g_alkis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα υπάρχει μία πιθανότητα να μην τον πιανει - σε κάποιες γάτες δεν κάνει τίποτε. Αλλά οι δικές μου είναι απόλαυση όταν μαστουρώνουν με δαύτο. Παρεμπιπτόντως, τις προάλλες είχα ξεχάσει λίγο ανοιχτό το συρτάρι που έχω βάλει το σακουλάκι και ο Έρβιν εννοείται ότι βρήκε την πρέζα του. Γύρισα σπίτι και τον βρήκα κόκκαλο. Νομίζω αν τους βάζεις συχνά δεεεεν τους λέει πολλά μετά. Δεν είμαι και σίγουρη. Μπορεί να μην είχε κέφια. Πρόσεχε τον μόνο μη πέσει σε πιο βαρυά πράματα. Θα του αρέσει και του δικού μου πάντως, δεν αμφιβάλλω γι'αυτό.
YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πρόσεχε τον μόνο μη πέσει σε πιο βαρυά πράματα. Θα του αρέσει και του δικού μου πάντως, δεν αμφιβάλλω γι'αυτό. Έπεσε εχθές στα πλέξιγκλας. Σας είπα πόσα εκατομμύρια κομματάκια γίνεται το πλεξιγκλας αν σπάσει; Μ; Μ;
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 *Μπδγ, ο δικός μου το ίδιο παθαίνει με τις τσίχλες μέντα και το βιξ. Η μέντα είναι συγγενές χόρτο με πληροφόρησε ο Λουσης. Του τις δίνει και τις μασάει; Τι φάση; Έπεσε εχθές στα πλέξιγκλας. Σας είπα πόσα εκατομμύρια κομματάκια γίνεται το πλεξιγκλας αν σπάσει; Μ; Μ; Μας το'πες, το πως έσπασε δε μας είπες.
YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Του τις δίνει και τις μασάει; Τι φάση; Μας το'πες, το πως έσπασε δε μας είπες. Δεν ξέρω πώς το έσπασε ο μαλάκας. Ήταν δύο πλάκες προστατευτικες για την εστία της κουζίνας. Ε, κατάφερε και τις πέταξε κάτω. Και μετά κατάλαβε ότι αυτή τη φορά το παρατράβηξε και είχε πάρει περίλυπο ύφος και έτρεχε όταν τον πλησίαζα για να μην τον μαλώσω. Και τον λυπήθηκα. Αυτό έκανα. Τον λυπήθηκα. ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΩ ΕΠΡΕΠΕ.
caution Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τόσο αλάνι, που μου μπήκε λεμόνι στο μάτι, πριν από λίγο... Αλάνι με μ κεφαλαίο!
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δε λες που κατάλαβε ότι έκανε μαλακία. Άλλοι είναι τελείως ασυνείδητοι. 1
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η γατα της μανας μου της ανοιγε της ντουλαπες και τις κατεβαζε τα ρουχα απο τις κρεμαστρες. Δεν ειχε σκισει ποτε της τιποτα. Επισης τρωει σοκολατακια απο μονη της. Τα πιανει, τα ανοιγει, δαγκωνει λιγο και τα αφηνει. 1
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είχε μπει πριν κάτι μέρες στο τόπικ με τα βίντεο. Όποιος δεν το έχει δει, να μου. http://www.youtube.com/watch?v=S32bgx36G-0 4
YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ωραία το κουνάει ε. Αν και μου θυμίζει τα βιντεάκια του τύπου που χόρευε Stelar. Μπράβο σε όσους χορεύουν δημόσια, είναι πράξη θάρρους και ανδρείας. 1
kuzko21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ο τυπος με το καπελο ειναι μεσα στο ολο concept...σκυνικο φαση. +1 slyge
Προτεινόμενες αναρτήσεις