brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ανάλογα το στρατόπεδο και στο δικό μου τα ίδια ήταν... Εγώ μιλάω για τον κανόνα, όχι για την εξαίρεση.
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εγώ μιλάω για τον κανόνα, όχι για την εξαίρεση. τωρα εκεί που θα παω μπορεί να είναι περίεργοι και να θελουν χαιρετούρες αλλα μετά την πρώτη εβδομάδα σιγα μην μου πουν τίποτα έχω τον τρόπο μου σε αυτά θα το παίξω λιγο εξωγήινος και δεν θα μου μιλάει κανεις χουχου!
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 θα το παίξω λιγο εξωγήινος και δεν θα μου μιλάει κανεις Απλά να είσαι ο εαυτός σου και θα το πετύχεις αυτό.
kuzko21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Schoenbrunn , Stephansdom , MuseumQuartier ελα δρομο , τι κανεις 11 το πρωι μεσα...
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν τα θέλει, πίστεψέ με..... Για να ξαναγραφεσαι μετα τα μπαν,παει να πει πως τα θελει...
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για να ξαναγραφεσαι μετα τα μπαν,παει να πει πως τα θελει... μπορεί να είναι εθισμένος στο insomnia όπως εγώ κυλάει στις φλέβες μου 1
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για να ξαναγραφεσαι μετα τα μπαν,παει να πει πως τα θελει... Ας μην με banαραν χωρίς λόγο ώστε να μην ξανά έκανα register.
YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τόσα χρόνια σπουδές, ακόμα δεν έμαθα να μην ξαναδιαβάζω εργασίες που έχω παραδώσει.
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μπορεί να είναι εθισμένος στο insomnia όπως εγώ κυλάει στις φλέβες μου Ναι, είναι σαν ναρκωτικό.... In other news ξέχασα τον φορτιστή του κινητού σπίτι.....
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ας μην με banαραν χωρίς λόγο ώστε να μην ξανά έκανα register. Σοβαρα τωρα, το πιστευεις αυτο; Δλδ για την πλακα τους σε εχουν βαλει στο ματι και λεν "σημερα ποιος θα φαει μπαν;;;;χμ ο ταδε θα φαει..."
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρα τωρα, το πιστευεις αυτο; Δλδ για την πλακα τους σε εχουν βαλει στο ματι και λεν "σημερα ποιος θα φαει μπαν;;;;χμ ο ταδε θα φαει..." Δεν λέω ότι δεν είχαν λόγο να με banαρουν γενικά τόσα χρόνια, ίσα-ίσα, απλά λέω ότι αυτή την συγκεκριμένη φορά δεν υπήρχε κανένας λόγος.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τόσα χρόνια σπουδές, ακόμα δεν έμαθα να μην ξαναδιαβάζω εργασίες που έχω παραδώσει. Την 1η φορά που τελειώνω την πληκτρολόγηση και εκτυπώνω την εκάστοτε εργασία ειναι σαν να την εχει γράψει κάποιος που δεν γνωρίζει τη γλώσσα και μολις εχει συνέλθει απο εγκεφαλικό, σπάνια βγαινει καποιο νόημα. Τη 2η κ 3η φορά διορθωνω συντακτικά και γραμματικά λάθη, την 4η φορά εντοπίζω τα υπόλοιπα και την 5η ειμαι σχεδον οκ.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τόσα χρόνια σπουδές, ακόμα δεν έμαθα να μην ξαναδιαβάζω εργασίες που έχω παραδώσει. Γιατι αυτο?
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μπαίνω fb και βλέπω μια που γουστάρω τρελά αλλα τότε που μπορούσα δεν της έδινα και πολύ σημασία πως ισως έχει γκόμενο και με πιάνουν τα νευρα μου ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!γιατι τωρα ?
Superuser Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 O στρατός φταίει σε έκανε άντρα!! Μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις