athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Που να δεις αλανιαρη αστειρωτο γατο με ψυχολογικα να τον πειραζει πουτανα κομπλεξικη σπιτογατα. ΓΛΕΝΤΙ.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ήθελα μόλις γυρίσω να πέσω για ύπνο. Ο σύζηγός μου είχε άλλη γνώμη. $%@@#$ Το πιο λαιτ φιξ που μπόρεσα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το πιο λαιτ φιξ που μπόρεσα grammar nazi disapproves though... 4
caution Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Κοιμάστε με γατιά στο δωμάτιο;!!! Χαρά στο κουράγιο σας... Εγώ τσιτώνω άσχημα με δαύτα, δεν παίζει να κοιμηθώ αν κουνιούνται...
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 "Συγκλονιστικό: Σκότωσε τη γυναίκα του τη νύχτα γιατί άλλαξε πλευρό. Όλες οι λεπτομέρειες της τραγωδίας." 1
YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχετε ιδεα σε ποσα εκατομμυρια κομματακια μπορουν να σπασουν δυο πλακες πλεξιγκλας. ΙΔΕΑ.
athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οδεα δεν εχουμε. Ιδεα μπορει. Κοιμάστε με γατιά στο δωμάτιο;!!! Χαρά στο κουράγιο σας... Εγώ τσιτώνω άσχημα με δαύτα, δεν παίζει να κοιμηθώ αν κουνιούνται... Και ποιος ειπε οτι ειναι στο δωματιο. Νιαουρισματα, τρεξιμο και κοπανημα σε επιπλα/μπαλκονοπορτες/πορτες. Δε θες να ξερεις τι γινεται αν τους καυλωσει το βραδυ και αρχισουν τις μαλακιες.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Κοιμάστε με γατιά στο δωμάτιο;!!! Χαρά στο κουράγιο σας... Εγώ τσιτώνω άσχημα με δαύτα, δεν παίζει να κοιμηθώ αν κουνιούνται... Ο δικός μου ροχαλίζει κιόλας. Ένα πρωί τον άκουγα στον ύπνο μου μέχρι που αναγκάστηκα να σηκωθώ.
caution Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πράγματα που κουνιούνται (σκυλιά/γατιά/γορίλες) και μηχανικά ρολόγια που κάνουν τικ τοκ, είναι η συνταγή μου για insomnia wr. Δεν με πειράζει να κορνάρουν αυτοκίνητα, να αστράφτει, να κλωτσάει η κοπέλα δίπλα μου στον ύπνο της, να καυγαδίζουν οι από πάνω. Δεν με πειράζουν pc που βουίζουν, κλιματιστικά, τίποτα... αλλά αυτά τα δύο μπορούν μα με εξοντώσουν. Αλλά τα σκυλιά, το παραδέχομαι, σε ξυπνάνε ωραία Αυτό το σπρώξιμο με την μουσούδα είναι όλο το χαρτί!
athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q αυτο ακριβως caution. Nτωμεταξυ εχω κολλησει απο χθες-προχθες και ακουω 2pac. Θα γραψω κανα σιντακι για το βρωμογκαζo. 4
johnieXoX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 το avatar του luci δεν έκλεινε το μάτι του κάποια στιγμή; σταμάτησε;
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Να πάτε να ξύσετε πατσές, δεν παίρνει τζιφ ο καινούριος σέρβερ απλώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις