stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 να παιρνεις το πλαστικο για να μη σου ξανασπασει προσπαθώ να θυμηθώ το πλαστικό... αλλά επίσης πρέπει να θυμηθώ τη μερέντα... :-P
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 προσπαθώ να θυμηθώ το πλαστικό... κοκο τσικι κοκο ! τσιχιτο μι γκαμι ονιτσιουα!
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 καλά μια μέρα τη είχα πάθει... ένα βράδυ δηλαδή.. ήμαστε παρέα με κάτι φίλες... και λέει η μια "νικω" την κοιτάω και ο εγκέφαλος δεν κάνει κανένα συνδεσμο.."νικώ;;;" τη ρωτάω "νικώ" μου λέει.. την κοιτάω με απορία... όλες στην παρέα να μας κοιτάνε τώρα... "τί σημαίνει νικώ" της λέω νικάω ρε! μου λέει 'Άλλη μια φορά, κάτι έλεγα σε μια φίλη και της λέω "σισιση" "σίσιση?" μου λέει, τί σισιση? σίσιση της ξαναλέω "αμάν σιτιση!" της λέω γελούσε καμιά ώρα
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ολα αυτα χωρις να καπνισετε τιποτα περιεργο ε;
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 που να δεις που μια μέρα που για κάποιο λόγο ξέχασα πως μιλάνε και είπα στη μάνα μου κάτι ακαταλαβίστικα* και νόμιζε οτι παίρνω ναρκωτικά * μπερδεμένες λέξεις χωρίς νόημα 1
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 όχι τίποτα. Απλά έτσι σαν την φίλη μου που όταν ήμασταν μικρές, επειδή ήταν ψευδή τα βυζιά τα έλεγε συσια! την έβαζα να μου το λέει για να γελάω 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=G2SqDfgtzf4 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 οταν ήμουν μικρός (δεν πήγαινα ακόμα σχολείο ) έπαιρνα οτι περιοδικά zaping(εκείνα με το πρόγραμμα της tv , δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα) όποτε είχε καμια μπάνικη απέξω και έκανα πως τα πήδαγα. το θυμόμουν αμυδρά αλλα έτυχε να μου το θυμίσει κάποιος απο τους δικούς μου σε ένα τραπέζι (έτσι όπως λέγαμε για αστεία πράγματα που κάναμε πιτσιρίκια) ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΝΙΖΑ ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ωρε οι σερνικοί αν θέλετε γράψτε εδω μην ανοίγω θέμα 18+ το spoiler! μην το ανοίξει κανείς που δεν θέλει να διαβάσει ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! MEN ONLY ποτε ηταν η πρώτη φορά που παίξατε πενιά με τον τζιτζιφλόγκο σας ? εγώ νομίζω ημουν δημοτικό !
g_alkis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Να για κάτι τέτοιες ερωτήσεις είναι ο τουβλομαν
YiN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ολα αυτα χωρις να καπνισετε τιποτα περιεργο ε; Φυσικό ταλέντο.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Φυσικό ταλέντο. Αυτο παρατηρώ, αλλοι ξοδευουν περιουσιες και αποειρο χρονο για να φτάσουν σε τετοιο επίπεδο και αυτο μονο για λίγη ώρα.
status Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ωρε οι σερνικοί αν θέλετε γράψτε εδω μην ανοίγω θέμα 18+ το spoiler! μην το ανοίξει κανείς που δεν θέλει να διαβάσει ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! MEN ONLY ποτε ηταν η πρώτη φορά που παίξατε πενιά με τον τζιτζιφλόγκο σας ? εγώ νομίζω ημουν δημοτικό ! Σεξιστή.
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Σεξιστή. αφου δεν έχουν τζιτζιφλόγκο ! μόνο πετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις