g_alkis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Με εχει πιασει μια ανυπερβλητη μαλακία, εχω στείλει μήνυμα/παρει τηλεφωνο σε οποιον μαλακα βρηκα στις επαφες μεχρι το γραμμα Θ. Τουβλομαν εσύ;;;
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ναι, το τοπ ειναι 4κατι λεπτα με μια γκομενα που καναμε πολυ παρεα στο πρωτο έτος. Αυριο θα παρω μεχρι το π. Τουβλομαν εσύ;;; Ωπα κολλλητε, δε σεβρισα εγω.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ναι, το τοπ ειναι 4κατι λεπτα με μια γκομενα που καναμε πολυ παρεα στο πρωτο έτος. Αυριο θα παρω μεχρι το π. Θα ξεκινησεις απο το Α ή απο εκει που σταματησες;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Α, θα ειναι αυθορμητο δηλαδη, δεν λειτουργεις βάσει προγράμματος.
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 E ναι , οπως μου την πει το καφεδακι μωρε.
slipknot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, σοβαροφανής δεν είμαι και τις αμαρτίες μου τις παραδέχομαι, αλλά σα να παρατράβηξε το bullying δε νομίζετε; Ο brickoman δεν trollάρει, πρακτικά την αλήθεια λέει με δόσεις χιούμορ, ίσως γι' αυτό να τσιμπάτε μερικοί. Δικηγόρος του δεν είμαι, ούτε του χρωστάω κάτι αλλά πάρτε μια photo του να δείτε. Αν θεωρηθεί πως παραβιάζω κάποιον όρο λειτουργίας επειδή δημοσιεύω προσωπικές πληροφορίες τρίτου σβήστε το, απλά κρατήστε το έστω λίγο μέχρι να το δουν αυτοί οι 5-10 νταήδες. 4
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 κλαιω με τον μλκ XD επισης ωραιο καδρο in other news οι αλλοι ακομα σκοτωνονται για το DMC...
sabpaxa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, σοβαροφανής δεν είμαι και τις αμαρτίες μου τις παραδέχομαι, αλλά σα να παρατράβηξε το bullying δε νομίζετε; Ο brickoman δεν trollάρει, πρακτικά την αλήθεια λέει με δόσεις χιούμορ, ίσως γι' αυτό να τσιμπάτε μερικοί. Δικηγόρος του δεν είμαι, ούτε του χρωστάω κάτι αλλά πάρτε μια photo του να δείτε. Αν θεωρηθεί πως παραβιάζω κάποιον όρο λειτουργίας επειδή δημοσιεύω προσωπικές πληροφορίες τρίτου σβήστε το, απλά κρατήστε το έστω λίγο μέχρι να το δουν αυτοί οι 5-10 νταήδες. εχω μια της γυναικαςτου(ενα μερος τελοςπαντων)..μου τν εστειλε για προοφ ορ ντιντιχαπαν
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Υποτιθεται οτι εδω και 1 μηνα διαβαζω, εχω βγάλει την ύλη και καθε κεφαλαιο που βγαζω κανω και τα επαναληπτικα τεστάκια + τις εξτρα ερωτησεις ώστε σε κανα 20ημερο που δινω να χρειαστω μονο μια μιρκοεπαναληψη και να ειμαι ενταξει. Στην πραξη εχω διαβασει 300 απο τις 900 σελίδες του βιβλιου και αυτες δεν τις ξέρω καλα ενώ και στο εργαστηριακο κομμάτι που θελει περισσότερες ώρες ενασχόληση δεν μπορώ να πω ότι τα παω καλύτερα, σημερα που ειχα ολη μερα να διαβάσω δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ (το σπίτι βέβαια λάμπει απο καθαριότητα). FML. Αυτα. 1
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μα γιατι να καθαρισεις το σπιτι και να μην αραξεις να πιεις "εκεινες τις μπυρες που ειχες αγορασει προσφορα και ληγουν σε λιγο και ποιος θα τις πιει και τσαμπα θα πανε και κριμα ειναι"
g_alkis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εχω μια της γυναικαςτου(ενα μερος τελοςπαντων)..μου τν εστειλε για προοφ ορ ντιντιχαπαν Είναι όντως αλλοδαπής προέλευσης. Αυτή ειναι.
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εχω μια της γυναικαςτου(ενα μερος τελοςπαντων)..μου τν εστειλε για προοφ ορ ντιντιχαπαν Αυτο εμεινε απο το κοκκινο φορεμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις