..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Θα ορκιζομουν οτι ειναι "εθνικο" και οχι "ελληνικο". Αλλα δεν εχω δουλεψει ποτε εκει.
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 E σε αυτή την περίπτωση μην γράφεις ότι δουλεύεις στα γραφεία του σερν στην Ελλάδα, αμαρτία είναι (να χαρείς μην πεις ότι δεν το ισχυρίστηκες). Πάντως έπρεπε να τρέξεις Ελβετία, ωραία είναι. Μα για το σερν δουλευα απλα οχι στην Ελβετια. Πολυ δυσκολο να το καταλαβει καποιος......... Είχαμε αλλα θεματα και δεν μπορουσα να παω ελβετια. Toufa, είδα έναν διακόπτη εμέρτζενσι φάση. Ρώτησα αν θα κλείσει τα πάντα, η απάντηση ήταν "ναι". "ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ;;;" τούβλε, συρραφή 2 ποστ σου: Τη λεξη "εκπροσωπώ ¨την ειδες ή όχι;
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Είσαι ανεπαρκέστατος. ΔΥνατο το τοπιο στην 4η φωτό.
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Θα ορκιζομουν οτι ειναι "εθνικο" και οχι "ελληνικο". Αλλα δεν εχω δουλεψει ποτε εκει. And the difference is....?
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ΔΥνατο το τοπιο στην 4η φωτό. σε πιω το αιμα
sabpaxa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εγω παλια τους εβγαζα ολους τους μαθητες μου την πρωτη μερα για ποτο Εβλεπες 100κατι ατομα με ενα καθηγητη τους σε ενα μπαρ να μην χωρανε.... Διδασκα Φυσικη σε Πανεπιστήμιο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ULTRRAULTRAMEGABANGA ΓΚΕΤΣΗΣ
slygeo87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μου εξηγεί κάποιος το αστείο με τα τζίμις; 3
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εγω παλια τους εβγαζα ολους τους μαθητες μου την πρωτη μερα για ποτο Εβλεπες 100κατι ατομα με ενα καθηγητη τους σε ενα μπαρ να μην χωρανε.... Διδασκα Φυσικη σε Πανεπιστήμιο Ναι, ΣΜΥΝ και ΑΠΘ.
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 And the difference is....? Καμια ουσιαστικη διαφορα. Αλλα οπως λενε εκει στα ξενα, The devil is in the details.
YiN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μα για το σερν δουλευα απλα οχι στην Ελβετια. Πολυ δυσκολο να το καταλαβει καποιος......... Είχαμε αλλα θεματα και δεν μπορουσα να παω ελβετια. Τη λεξη "εκπροσωπώ ¨την ειδες ή όχι; Κύριε κύριε κύριε βρήκα κι άλλο!! Κι εγώ δουλεύω για το ΜΙΤ στην Ελλάδα μη νομίζεις. Σε καταλαβαίνω. 4
tool1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Η τριτη κ η τεταρτη φωτο του lucifer θα μπορουσε να γραφει when you see it you'll sh t bricks. 2
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μου εξηγεί κάποιος το αστείο με τα τζίμις; http://www.youtube.com/watch?v=Y2SILwiq2gA
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Κύριε κύριε κύριε βρήκα κι άλλο!! Ναι, τι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις