brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Για τον σλιπκνοτ και μόνο Λοιπόν, αυτή η μπαργούμαν εαν θυμάστε λεγόταν Νίκη. Στους δύο μήνες μου είχε κάνει πρόταση γάμου και μετά από λίγο καιρό μου λέει ότι η σχέση μας παραπάει γρήγορα και ότι θέλει να σταματήσουμε. Ε, μπήκε στο τσουβάλι "Μία από τις 3 δις" και άντε γεια. 1
g_alkis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 brickoman, θυμάμαι παλιότερα σκηνικό με σένα και μια barwoman, που πήγες να την πάρεις απ' τη δουλειά με τη bmw ή το audi σου, κάτι τέτοιο. Τι απέγινε αυτή τελικά, βρήκανε το πτώμα της; Λες αυτήν να αποκαλούσε χθες "Λούσιφερ";
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cgnqDNAORAs Για πες εσύ κανά καλό κυριλάτο εστιατόριο στην Αυστρία....
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ...Δηλαδή είμαι ο μόνος που σκέφτηκε την εναλλακτική ο athlios να βρήκε τον γάτο του να γαμιέται με σκύλο; εμένα πάντως μου είπαν στη Σαμοθράκη, γάτα με νυφίτσα... κι εγώ έκανα την ερώτηση.. "Ποιο ήταν από πάνω;" 1
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Λες αυτήν να αποκαλούσε χθες "Λούσιφερ"; Όχι, ο Λουσι είναι ένας και μοναδικός, ποτέ δεν θα τον μπέρδευα με κανέναν! εμένα πάντως μου είπαν στη Σαμοθράκη, γάτα με νυφίτσα... κι εγώ έκανα την ερώτηση.. "Ποιο ήταν από πάνω;" Και η απάντηση......;
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εμένα πάντως μου είπαν στη Σαμοθράκη, γάτα με νυφίτσα... κι εγώ έκανα την ερώτηση.. "Ποιο ήταν από πάνω;" τί σημασία έχει; μου είπαν, αλλά σαν πιο δυνατή και άγρια η νυφίτσα, μου φαινόταν λίγο απίθανο να είναι η ημερη γάτα από πάνω
slygeo87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μία από τις 3 δις" και άντε γεια. Φάε ένα σκατό. 1
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 τί σημασία έχει; μου είπαν, αλλά σαν πιο δυνατή και άγρια η νυφίτσα, μου φαινόταν λίγο απίθανο να είναι η ημερη γάτα από πάνω Έχει σημασία.... Φάε ένα σκατό. Φάε και δύο σκατά. Λες αυτήν να αποκαλούσε χθες "Λούσιφερ"; Ο Λουσι είναι ένας και μοναδικός, ποτέ δεν θα τον μπέρδευα!
mastor10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ο συνεχόμενος ψεκασμος και η αιθαλομιχλη εχει κανει πολυ κοσμο να χαζεψει τελικα.... 2
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ήταν ένας κλόουν κι αντί για μάτια είχε δύο σκατά αυτό το αστείο μου λεγε η αδερφή μου όταν ήμασταν μικρές και ξεκαρδιζόμουν στα γέλια τα σκατά τα είχε εκεί που κανονικά είναι τα μάτια, καταλάβατε :-P ποο ρε πουστη είναι τραγική η κατάσταση 1
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 τα σκατά τα είχε εκεί που κανονικά είναι τα μάτια, καταλάβατε Πάλι καλά που μας το εξήγησες...... 1
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Σιγά μην τελειώσει μαζί σου; Λούσι τι σκατά πίνεις; Λέτε σε κάνα δίωρο να έχει τελειώσει; 9
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Για πες εσύ κανά καλό κυριλάτο εστιατόριο στην Αυστρία.... Steirereck
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Όχι ότι είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και την βλέπω και με βλέπει ξερωγω..... αλλά τεσπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις