brickoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Και μετά έφυγα... Αλλά δεν κέρασα μόνο αυτόν, αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.... Σου θυμίζει κάποιον αυτός ο μαλάκας στο βίντεο που σου έβαλα;
brickoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Rohypnol και όποιος/όποια σου κάτσει ε; Όχι ρε! Δεν είμαι τέτοιου είδους καθίκι εγώ..! In before the ban Κοίτα την υπογραφή μου..... ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!
slygeo87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Das Official Off-Topic Thread? Scheisse..weisst du?
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 κιτσι κιτσι για για ΝΤΑ ΝΤΑΑΑΑ!!! το λοιπόν ! θέλω να βρω επιτέλους ενα αληθινό βίντεο με άλιεν! υπάρχει ? θέλω να πιστέψω! στην Λήμνο τα βράδια βλέπαμε περίεργα πράγματα στον ουρανό (εγω πχ έβλεπα πράσινες αστραπές και εκρήξεις ) ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ? ΑΑΑ???????????
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν έπεσες στη χύτρα όταν ήσουν μικρός. 1
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για να σου θυμίσω ήμουν ο μαλακας που σε κερναγε μπυρες και ποτα.... Επισης ειμαι ο μαλακας^2 που σε πηγε σπιτι σου (ελπιζω να ηταν σπιτι σου αυτο) στον Γέρακα οταν εσυ ησουν μεθυσμένος...... Δε με έχει κεράσει ποτέ άνδρας ποτό. Και έχω μεθύσει μόνο μια φορά σε σημείο που χρειαζόμουν βοήθεια για να φτάσω σπίτι. Αν μιλάμε για αυτή την περίπτωση, είσαι η Πέννυ και θέλω να μου επιστρέψεις το DVD των Dresden Dolls. 3
brickoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 κιτσι κιτσι για για ΝΤΑ ΝΤΑΑΑΑ!!! το λοιπόν ! θέλω να βρω επιτέλους ενα αληθινό βίντεο με άλιεν! υπάρχει ? θέλω να πιστέψω! στην Λήμνο τα βράδια βλέπαμε περίεργα πράγματα στον ουρανό (εγω πχ έβλεπα πράσινες αστραπές και εκρήξεις ) ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ? ΑΑΑ??????????? Μην καπνίζεις άλλο πια ότι χόρτο βρεις μπροστά σου..... Δε με έχει κεράσει ποτέ άνδρας ποτό. Και έχω μεθύσει μόνο μια φορά σε σημείο που χρειαζόμουν βοήθεια για να φτάσω σπίτι. Αν μιλάμε για αυτή την περίπτωση, είσαι η Πέννυ και θέλω να μου επιστρέψεις το DVD των Dresden Dolls. WTF? Ηταν συναντηση με κατι ινσομνιακς πριν κατι χρονια και σας ειχα κερασει τοτε επειδη ειχα αρραβωνιαστεί... Για να σου θυμίσω ειχα σταματησει σε ενα παρκινγκ για να σε ρωτησω που να στρίψω για το σπιτι σου και εσυ μου ελεγες "Καλά πας....!". (για στιγμή νόμιζα ότι ήσουν μαστουρωμένος....)
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μην καπνίζεις άλλο πια ότι χόρτο βρεις μπροστά σου..... WTF? Ηταν συναντηση με κατι ινσομνιακς πριν κατι χρονια και σας ειχα κερασει τοτε επειδη ειχα αρραβωνιαστεί... Για να σου θυμίσω ειχα σταματησει σε ενα παρκινγκ για να σε ρωτησω που να στρίψω για το σπιτι σου και εσυ μου ελεγες "Καλά πας....!". που κολλάει αυτό ? δεν προκαλεί παραισθήσεις (σπάνια προκαλεί και όχι τέτοιου μεγέθους) οι πράσινες αστραπές και εκρήξεις τι ήταν ? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????? πιστευω πως κάτι κρύβεται πίσω απο αυτές , πρέπει να ήταν κάτι περαστικό όμως γιατι δεν συνέχισαν για πολύ!
brickoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 που κολλάει αυτό ? δεν προκαλεί παραισθήσεις (σπάνια προκαλεί και όχι τέτοιου μεγέθους) οι πράσινες αστραπές και εκρήξεις τι ήταν ? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????? πιστευω πως κάτι κρύβεται πίσω απο αυτές , πρέπει να ήταν κάτι περαστικό όμως γιατι δεν συνέχισαν για πολύ! Ε, τότε έπαιζε ο Θεός με φωτόσπαθα, τι να σου πω!
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 WTF? Ηταν συναντηση με κατι ινσομνιακς πριν κατι χρονια και σας ειχα κερασει τοτε επειδη ειχα αρραβωνιαστεί... Για να σου θυμίσω ειχα σταματησει σε ενα παρκινγκ για να σε ρωτησω που να στρίψω για το σπιτι σου και εσυ μου ελεγες "Καλά πας....!". (για στιγμή νόμιζα ότι ήσουν μαστουρωμένος....) Δεν έχω πάει σε κανένα insomnia meeting, εκτός από 2 που είχαν γίνει στο σπίτι μου και ως εκ τούτου, ακόμα κι εσύ δε θα χρειαζόσουν οδηγίες για να βρεις ένα μέρος στο οποίο ήδη βρισκόσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις