Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Λέγε πού και πότε. Θάσαι μέρες; Να πέσει λίγο ο πυρετός της Βασουλίτας που κοντεύει τριψήφιος.

Nαι ρε, κάνα 10ήμερο είναι το πλάνο εκτός απροόπτου. Πότε το κόβεις να είναι κομπλέ ο κορίτσαρος;

Δημοσ.

Nαι ρε, κάνα 10ήμερο είναι το πλάνο εκτός απροόπτου. Πότε το κόβεις να είναι κομπλέ ο κορίτσαρος;

Σήμερα είναι καλούτσικα, πσκ πάμε χωριό, για Δευτέρα; Ή Τρίτη ξερωγώ;

Δημοσ.

ναι. Δε θυμάμαι πόσο. Νομίζω κοντά στο 1 ευρώ.

ευχαριστω...δηλαδη αν εχω υπολοιπο 100Ε και θελω να βγαλω και τα 100,τι γινεται?

Δημοσ.

Νομίζω ότι η χρέωση για ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας εξαρτάται από την τράπεζά σου (και όχι από αυτήν της οποίας το ΑΤΜ χρησιμοποιείς) και δεν είναι ίδια για όλες τις τράπεζες.

Δεν θα σου βγάλει 100. Θα σου βγάλει 80, ή και 50 ανάλογα με το μηχάνημα (αν έχει ή όχι 20άρικα). Την είχα πάθει έτσι παλιά με τις δραχμούλες, είχε κρατήσει ένα 5χίλιαρο για να χρεώσει 100κάτι δραχμές, το τάληρο έγινε 4900 ξερωγώ και δεν μπορούσα να το πάρω. Ήμανε και φαντάρος ο δύσμοιρος.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η χρέωση για ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας εξαρτάται από την τράπεζά σου (και όχι από αυτήν της οποίας το ΑΤΜ χρησιμοποιείς) και δεν είναι ίδια για όλες τις τράπεζες.

Δεν θα σου βγάλει 100. Θα σου βγάλει 80, ή και 50 ανάλογα με το μηχάνημα (αν έχει ή όχι 20άρικα). Την είχα πάθει έτσι παλιά με τις δραχμούλες, είχε κρατήσει ένα 5χίλιαρο για να χρεώσει 100κάτι δραχμές, το τάληρο έγινε 4900 ξερωγώ και δεν μπορούσα να το πάρω. Ήμανε και φαντάρος ο δύσμοιρος.

Τόσο νεός είσαι ; Εγώ θάρουνα ότι πήγες φαντάρων επί μνας και όχι δραχμής.;ρ

Δημοσ.

1 μνα = 100 δραχμές, κακεντρεχή κακοπροαίρετε νεανίσκε. Πού να την βρω την μνα, φτωχό παιδί ήμανε.

Εγώ μόνο το 340.75δρχ=1€ θυμάμαι μόνο μπράβο σου.;ρ

Δημοσ.

Σήμερα είναι καλούτσικα, πσκ πάμε χωριό, για Δευτέρα; Ή Τρίτη ξερωγώ;

Το ίδιο μου κάνει εμένα, σαπίλαχ. Ό,τι σε βολεύει πιότερο, χαλλλαρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...